puss?

Någon som kanske vill ha en puss? 




Jag kan också va snygg!!


dagen & lite bilder

Helllo :) Idag så hade jag väckarklockan på 9 för maya skulle komma hit så skulle jag följa henne till frisören. hon kom vid 10 så vi kollade lite på tv sen gick vi, hon klippte sig kort men det vart fint! Efter de gick vi till hennes mammas café här i orsa. När vi satt kom Lina för hon och Maya skulle till mora & jag skulle till Emil.
Jag gick hem och satt vid datan ett tag tills Emil sa att jag skulle gå mot kyrkan för han och jocke kom från jocke. Chillade med dom hela dagen, vi kollade på lejon kungen och sen gick vi till orsa från hansjö.. :o ja så mycket mer idag har jag inte gjort :) 

Tänkte att ni skulle få se min outfit på julafton, lite sent kanske menmen! :)





Bilder från Mora med ellli har om dagen!






vet att bilderna va söta men vi bjuder på de puss.

mina dagar :)

Hejhej bloggen!
förlåt att jag inte bloggade nått igår, men i går var en trevlig dag tycker jag, började med att jag åkte till Ellioch vi fixa lite saker och så. Sen åkte vi in till mora gick på några affärer, åt på sibylla (tjockt) & fickade på helmers ;) haha ja vi va ganska tjocka fast a de är inte över än vi kom hem så var vi hos Elli ett tag sen åkte jag hem för vi skulle på bio vid 9 och den var från 15 år så fick lov att sminka mig för det skulle ju inte vara så kul om vi inte kom in.. aja den var bra fast mste nog säga att den svenska är bättre alltså " män som hatar kvinnor"
blev väl inte så mycket mer den dagen då!
Idag när jag vaknade så var klockan jätte mycket tyckte jag, den var väl runt 12... inge bra att gå upp så sent för då hinner man inte göra nått på dagen men jag ÄLSKAR ju att sova så det var sköönt!
jag gick faktiskt upp ocj bakade innan jag gjorde nått annat till å med innan frukosten. Jaja jag kollade på tv ty hela dagen. Men vid 4 kanske så gick jag och mötte Elli så vi gick och beställde klipptid till henne :) sen gick vi hem till mig och åt. Vi kollade på film och kollade massa gammla bilder, skojsigt!
Nu sitter jag här helt ensam och funderar när min pappa hade tänkt att komma hem? jaja tur att jag kan lyssna på musik hur högt jag vill :D
//pussen.

En måndag på lovet!

Heeeej, Idag när jag vaknade försökte jag få ta på Ulla för vi tänkte hitta på nå skojjjjsigt! Men hon va sjuk :( menmen en annan dag får bli då. Jag gick upp och åt frukost och pratade med Elli, sen ringde mamma på dörren för vi skulle åka och köåa hårfärg för jag har sån utväxt! vi åkte och gjorde de jag hade min rosa onepiece och uggs... snyggt!
När jag kom hem igen så sa Emil att jag skulle komma ner på orsa för att hitta på nå med han och Martin, så jag duschade och gick ner. Vi åkte in till mora och åt på donken och va på lager 70 :) vi skulle in till mora också men när vi kom dit va affärena stängda så Patrik fick sig inga nya skor han! aja så vi åkte hemtill mig och kollade  på kungarna av tylösand sen skulle dom färga håret på mig och ja de gick ju som de gick, jag skulle ju bara slinga de så dom gjorde de as hårt och tovit så det slutade med att dom höll fast mig så låg jag och bet i Emils ben... ;)
Ja nu sitter jag i soffan och har nyss kollat klart på förtrollad! så gullig film :)

ska gå och tvätta ur färgen snart för den har jag fortfarande i. //puss tilda.

Vad gör man en dag som denna?

Dodelooo på er :)
Just nu sitter jag hemma i soffan och kollar på film och nyss ätit julmat... börjar tröttna på de nu! I morse så vaknade jag vid 11 var ganska trött, när jag låg där ringde jag ulla så bestämde vi att jag skulle komma upp, jag år frukost och lite så. Hemma hos Ulla så åt vi lussebullar och öppnade paket, Jag fick en jätte fin tubsjal! Tack så hemskt mycket!! Jag hjälpte henne att färga håret också, super fint färgade sidecuten blond för den hade utväxt! Vi fick massa färg över också så vi färgade hennes lillebrors hår också :D
Vi kollade på film och åt tacos och hade de skoj resten av dagen!

Ullens lillebruuur som vi färgade håret på!


Nu ska jag kolla på Orphan med bror min! filmen är superbra rekomenderas!



Julafton! ♥

GOD JUL!!
ja vet inte vad jag ska skriva riktigt men idag är det ju julafton för dom som inte visste de ;) jag gick upp halv 7 i morse och duschade sen gick och hjälpte Maya med håret. Nu är jag hemma och har vart ett tag sen 11 tror jag så har bara kollat lite på tv :)
Nu ska jag fixa mig lite sen åka till Farmor & Farfar!
Juste glömde att skriva att jag fick betygen i Torsdags också jag vart faktiskt nog med dom! 




GOD JUL!♥



00:03 Goooodjuuul!!!

Heeeej allihopa, förlåt att jag inte bloggat något men som jag kanske sa så var jag i örebro. Men nu bloggar jag iaf! I fredags så åka jag och Mammi tåg till örebro, När vi kom fram så gick vi till Emils (min bror) lägenhet, sen gick vi till hans skolan och träffa dom i hans klass och kollade på skolan lite sen när dom gick och skulle ha genrep inför julshowen som var på kvällen gick vi tillbaks till lägenheten. Efter ett tag kom Emils rumskompis eller va man ska säga hans föräldra och bror som också är från orsa. Showhen var bra. Dom var jätte duktiga att sjunga allihopa! 

Efter showen gick vi och åt på å ställa, de var gott de ;) sen gick vi och mötte Camilla som är mammas kompis där jag och mamma skulle sova, hon sjutsade hem Emil sen så åkte vi hem till henne, eftersom klockan var ganska mycket då så gick vi och la oss direkt! 

Nästa dag som alltså är idag så gick vi upp vid 8 halv 9. Vi åt frukost och sen åkte vi till ikea och handlade lite små saker bara sen åkte vi till Marieberg och handlade kläder och lite sånt.
Vi träffade Emil på stationen och sen var de väl bara att sätta sig på tåget i 4 timmar ungefär.. långtråkigt menmen.

Ja när jag kom hem åkte jag först hem till mamma oc packade lite saker och lite så sen kom pappa och hämtade mig, jag och Emil hade bestämt att vi skulle göra ett pepparkakshus, haha men han skulle äta pizza vid 7 så jag skulle göra delarna själv sen skulle han hjälpa med glasyren. Men det skulle ju bli tråkigt att göra de själv så jag frågade Maja om hon ville hjälpa mig lite, vi mötte varann så skulle vi gå till konsum oc köpa en kavel och glasyr för det hade vi tydligen inte. När vi gick förbi bykrogen så satt Martin, Filip, Pelle & Martin där men nör dom såg mig ringde Martin och sa att jag skulle komma tillbaks så de var ju bara att vända.
När vi hade pratat med dom var de 5 minuter till konsum stängde så vi typ halv sprang elller ja jag sprang i foppatofflar, gulligt!

På konsum så gick vi runt och leta efter en kavel men hittade ingen så vi frågade men då sa hon att dom inte hade några så vi gick ist för att hämta kristyr men när vi skulle gå till kassa igen så hittade vi ju en kavel på vägen. tur de då :)

När vi kom hem så började vi skära former lite vint och snett si så där menmen fan bor man inte i orsa då ;) 
Ja när alla bitar var klara så skulle Maja gå hem så då gick hon men då kom Emil istället för han hade väl ätit klart då, tur det så jag gick lite hjälp!
De gick väl bra med huset förutom att det ser förjävligt ut hahah. Efter de så klädde vi granen eller va man säger sen så aa sitter jag här :)

Nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon och fixa Majas hår sen så slänger jag säkert in ett inlägg de är ju julafton så måste ju nästan de ;)


Ja min sida, väldigt fin ;)


Granen! dålig bild men jaja!


http://www.youtube.com/watch?v=VpJJA1m1KhI&context=C3826583ADOEgsToPDskIv9ZnwpZkZpfjBOcMoBvcE

En tjej i Emils klass som var sjukt

duktig! 

Från julshowhen :)


Märkte att klockan blev lite mer än väntat så godjul på er alla! 

Min kära dag!

Heeej allihopa. Idag har de vart en väldigt trevlig dag tycker jag, gör väl som vanligt och berättar om min dag. Jag vaknade först halv 7 av att alarmet ringde och att mamma kom in, när mamma hade åkt till jobbet så somnade jag om och sooov underbart skönt till halv 10. Jag gick upp då och drack proviva sen gick jag till skolan :) 

När jag kom till skolan så hade dom flesta lektion så jag satt vid mitt skåp och väntade, när jag satt där kom jag på att det var jävligt onödigt att gå till skolan eftersom 12 skulle vi bara kolla på innebandy och jag skulle inte äns vara med... menmen. Jag satt och väntade på Lina & Bella men Lina svarade inte när jag ringde så gick med maja till matsalen och kollade om de fanns bord men när vi tog där kom dom två mupparna. Vi satte oss i trappen och kollade på några som sjöng, dom hade haft musik på kreativaveckan så dom stod där och sjöng.

När vi hade hittat ett bord vi kunnde sitta vid gick vi dit och satt oss & hämtade mat och fortsatte kolla men man hörde inte mycket i början, va nog np fel på mickarna ;)

Vid 12 gick vi ut till sporthallen, fast då spelade ju 7:orna så de va ju tråkigt men jag stod ut med att kolla fast det var tråkigt. Lina tyckte de var så tråkigt så hon gick in i skolan igen så jag satt där forever alone.. Jag smsade Emil och tvinga han att komma dit så han gjorde de :') När han kom fick jag inte kolla längre så vi satt vid ett bord utanför, alltså inte ute ute men a ni fattar.
Jag fick med mig Bella dit också för hon skulle spela match igentligen men hon gjorde inte de och sen kom Lina dit också. Satt där ett tag tills Matte kom med godis (a) det var gott fast Emil slåste salt på mig.. 

När de var dags för 96 att spela så fick jag lov att kolla för Linn, Linn, Emma, Maya & Saga hade klätt ut sig kommer bild! 

Vi vart kvar i sporthallen tills halv 4 då vi åkte upp till ishallen och hade träning vid 5. Gick kanska bra på träningen i alla fall sen fick jag skjuts hem av Janne (Linas pappa) :') 

Nu sitter jag här och tänkte städa och packa lite för i morgon åker jag till Örebro och hämtar hem min bror!


Maya, Emma, Linn & Linn :)


o
Lina & jag också men Martins & Emils jackor som inte va nå stora nej ;)



//TILDAOLLARS



dag 30!




♥ Elli Friberg ♥





30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

"

Film NU!

sen sova i min underbara säng.



Tisdaaag

tjoheeej, idag råkade jag sova lite för länge.. så jag missade slöjden då dom gjorde nå pappers hjärtan ;) inte nått jag behövde vara med på känner jag.
gick upp 9 och pluggade till provet jag skulle göra idag, vid 10 gick jag till skolan. När jag kom till skolan hade nästan alla lektion så jag var lite forever alone ett tag tills Lina & Bella kom. Vi gick och åt nå skinkfrästelse eller va de heter och de brukar vara helt okej men idag var det verkligen äckligt... Efter vi ade ätit hade vi rast till 12 då jag har matte som vanligt, jag pluggade till klockan var 20 över 1 så hade jag 1 timme på mig att gö provet. Det gick ju inte riktigt som jag hade tänkt, skit svårt var de. Meeen aa när jag slutade gick jag hem och åt å nu sittter jag här, ska nog inte göra så mycket idag tror jag.


//tilda♥



Dag 29




Utan smink & fult hår.. bjuder på de!



  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om



  • ...

    Alltid lika skönt att duscha när

    allt varmvatten

    är slut!


    Söndag & Måndag

    Heeeej allihopa! i söndags var det ju julshow som ni kanske visste eftersom jag skrev de förut, jag tänkte ju berätta hur det gick och säger bara de, det gick skit! men ja kan ju inte gå bra alla gånger men det är så förjävla pinsamt att typ halva skolan var där känndes de som.. pinsamtpinsamt! faila på precis allt haha men aa ska vara lite possetiv nu :)
    Efter showen så åkte vi hem till Lina och kollade på tv, chilla resten av den dagen med att tröst äta godis & dricka läsk, åkte hem halv 11 ungefär. 

    Måndag, ja idag så var jag i skolan åkte dit vid 8 tiden och började alv 9 tror jag. Vi gjorde typ pappers stjänor på slöjden som vart hur fula som helst! haha :)
    vi åt typ nå köttfärs grej och ris det var ganska äckligt och snuskigt, sen hade jag rast till 12 då min matte började. Jag & Eije (läraren) bestämde att jag skulle göra en alternativ diagnos nu och göra prov i morgon får väl se hur det går då. 

    Efter skolan var jag med Marcus. shit ja vi har inte vartpå 1 månad så ed va skönt att träffas lite! :)

    Måste bara säga också att i lördags när jag och Lina hade lite film myyyys med 1 kg godis & två 1,5 liters läskar så kollade vi på världens bästa skräck/thriller film, I spit on your grave hette den. Tack för tipset Linn sjukt bra va den!






    //tilda.



    dag 26, 27 & 28








  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om




  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om




  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • Älskade fredag ♥

    Hejsan, idag så vaknade jag vid 8 och gick upp 9, jag gjorde iordning mej jag sminka mejtill å med för Lina ville det :') Jag sket i slöjden som jag har på morgonen på kreativa för det är sä enormt jävla tråkigt... men jag gick till skolan så jag var där tills matten började iaf, stolt!




    I skolan gör dom om cafeterian också, dom som har bild målar massa här och där skiiiit snyggt blire iaf :) Efter skolan så gick jag och Lina hem till henne, när vi kom dit chilla vi ett tag innan vi åt, sen vart de att dra upp till ishallen till 4 och träna till 6! I helgen är de ju julshow så jag måste verkeligen tränatränaträna!

    Ikväll ska jag bara sitta hemma för ja jag har ju igentligen inget val eftersom jag har utegångförbud.. men jag ska lägga mej tidig för jag ska till Lina halv 7 i morgon!! vi ska väl till mora & köpa lucialinne till Lina för hon har tappat bort sitt så sen ska vi väl bara titta på film ;) 

    vet inte om jag kommer blogga nått i morgon men ja ni vet vad jag ska göra men slänger in ett inlägg på söndag så får ni veta hur showen gick!
    //pusstilda.




    Jävla stekare jag är!


    dag 25

    ULLLLENBULLLLEN GÖR MEJ JÄMT GLAD!!!:D





  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dagen,♥

    Tjoheeej på alla er som läser, idag har jag vart i skolan som ni kanske kunde lista ut men jga kom faktiskt i tid till skolan idag gjorde inte som alla andra dagar när jag brukar ligga kvar i sängen ;) ja idag började iaf kreativa veckan, jag har valt matte och julslöjd. Slöjden suger sönder och matte är ju inte eller kul men de är ett måste just nu!

    Jag slutade halv 3, jag och Lina tog bussen in till Mora och skulle köpa lite julklappar och annat kul. Jag köpte julklapp till älsklingen & Elli :) vid 4 kom mamma till Mora och köpte byxor till mej köpte nya svarta eftersom ina gått sönder ;) får väl åka och köpa mer saker en annan dag, finns inte så många affärer i mora så man hittar inte så mycket alla gånger.
    När vi hade gått klart i affärer var alla tre ungriga som fan björnar eller något tror jag skulle kunna ätit upp en hel affär, men vi gick till kaffestugan och köpte mat jag ät macka & det gjorde Lina också :) efter de drack vi latte & choklad, mums!


    Bild från idag :) 
    dagen var ganska bra idag fast än jag är sur fortfarande, men om jag inte tänker på det och har kul så skiter jag i och bry mej och har kul när jag kan!

    dag 24


    den gör mej glad för jag är så grymt bra på att måla av emil och hans gamlaepa elr va man ska ska säga, sötis bildis! (a)



  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • 3 månader ♥

    3 månader idag älskling!! sjukt nice de och många fler sak det bli ♥


    & vill bara säga att jag är sjukt jävla fucking förbannad tänker va en jäva fitta och juste en hora också du är störd i ditt fula feta jävla huvut och jag hatar allt och alla och du förstör mitt liv!!!!!

    dag 23

    Galen sommar som måste göras om älskar dej Lina!
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 22 & dagen :))

    Tjoheeej, idag i skolan hände det väl inte särskillt mycket, vi började vanliga lektioner halv 10 för det var ju lucia i kyrkan på morgonen, haha jag kom försen så kom in där när kyrk klockorna slutat ringa.. pinsamt. men sen så kolla vi väl på de där och jag och Elli satt och as garva hela tiden haha ;) pinsamt att vi sjunger när det är helt tyst, efter det gick vi tillbaks till skolan.
    På idrotten skulle vi ha bip test, det gick väl sådär men godkännt iaf klara hela nivå sju så gick jag av när åttan började. efter skolan skulllle jag träna men gjorde inte det för Lina inte skulle det så jag tränar i morgon istället. ja å så klar va Emil i skolan idag också och jag vet att det är för han saknar skolan, han erkänner bara inte det men tur att jag berättar det iaf. 

    Nu ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries!

    Slutar 7an 




  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 21

    Heeeej, idag har jag vart i skolan :) det var väl ganska kuul, hade ganska bra lektioner såå. Efter skolan åkte jag med Lina hem och sen tränade vi, det gick ganska bra idag men måste slipa skridskorna nu efter julshowen så jag inte är mer bambi på hal is än vad jag redan är ;) hihi i skolan fick vi ju fin besök utan Emil också, ett bevis på att han saknar skolan så mycket så han måste vara där :') aah nu ska jag kolla på film sen duscha tror jag.
    //pussheej.

  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


  • Kärlek till låten!!♥

    http://www.youtube.com/watch?v=wbxMHy2HENI

    dag 19 & 20

    heeej, förlåt att jag inte skrev nå igår :) orkade bara inte, men aa jag var väl med Emil å nåra igår. Idag har jag bara suttit hemma och kollat på film, och idag åker jag hem till mamma! :)
    //tildaaa.


    dag19


  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


    DAG 20






  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 18

    tjoheeej, idag har jag vart i skolan och det sööög snopp! bara 5 minutersraster och bara sunkrunklektioner såå.. menmen efter tränngen åkte jag med Emma hem till henn och åt tortelini och ostsås, det vär suuuuper gott de. Efter det åkte vi upp och tränade, det gick faktiskt bra idag när Sandra var där så nu kan jag allt mycket bättre. aja ni ikväll kommer jag bara sitta hemma och kolla på film :) 
    pusssheeeej!

    ja data är min fritid hihi :)'
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 17

    Orkar inte göra ett vanligt inlägg, sorry!
    Mattes cykel och mayas gräsklippare :)
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 16 & dagen

    hejhej, idag så har jag först vart i skolan kom upp kvart i 8 för bion slutade 11 igår så kom i säng ganska sen menmen jag kom i tid till skolan iaf :) skolan var det en chill dag och jag gjorde 2 prov muntliga och klara båda, stolt tjej! efter skolan gick jag hem till Lina elt forever alone... Lina var inte i skolan idag efter som hon har fått ögoninflamation :( men sen åkte vi och träna, det gick väl inte så jätte bra som alla andra gånger... efter träningen så skulle Emma komm och hälsa på mej en stund innan hon skulle åka buss hem så ringde on och ja att jag skulle komma ut och möta henne, så när jag skulle lägga på så tappade jag mobilen i maten så den vart alldeles kladdig och störd så kunde inte lägga på.. tur att Emma gjorde de då :) När jag gick med Emma till bussen vid 8 så träffade jag Emil, Potta & Mattias som var ute och åkte lite epa som jag pratde lite med, när Emmas buss hade kommit så gick jag och prata me Emil och dom igen och så var det så kallt så jag hoppade in och skulle bestämma musik och så skulle jag smsa Marcus som är sjuk och ar feber men å dör telefonen... vi skulle åka upp till Potta för att hämta smällare och på vägen dit så åker vi i nån jävla guppig backe vid ishallen och jääävlar var det guppade vill ja lova :o vi åkte ner på orsa igen och det hände massa skoj när vi hade smällare så är ju inte Potta och Mattias dom smidigaste personerna så dom tappade ju en smällar som dom hade tänt i epan så det small som faaan och det luktade förjävligt, smidig som Mattias är skulle han sticka ut huvudet och ta en smällare som var på huven så kepsen flög av och de va typ 4 bilar bakom han fick ju fan panik :) HAHA ja vi åkte ner till orsa och satt och chillade där sen så fick jag skjuts hem för jag är så snäll :')
    tack för den roliga kvällen flickor & pojkar!!
    //pusstilda.
    haha får väl bjuda på den :)
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • daaagen + dag 14

    Heeeeeeej, idag skulle jag igentligen vart med Marcus men det blev inte så för han skulle på hockey och klockan var så mycket när jag slutade.. menmen kommer fler dagar så Elli var här en stund innan hon gick på konfamationgreeej :) vi äta nudlar och smidig som jag är när jag skulle hälla bort vattnet så häller jag bort hälften av nudlarna också.. HAHA idag fick jag äntligen mina prov som jag ska komplitera!!! fast har bara den här veckan på mej att göra det innan betyget så får väl lov att plugga en del nu då. Nu tänker jag fortsätta plugga sen äta lite innan jag äntligen ska kolla på breaking dawn!!! :D ska bli sjuuukligt kung att kolla på den :) aja nu kommer dag 14 sammtidigt  på mina barndommsvänner :)
    //tilda.
    lina <3
    Bella, <3
    Elli,<3
    & älskade potatisvän ulla! <3
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • Laleh- Ängeln i rummet ♥

    http://www.youtube.com/watch?v=F1EBcO2KVvA

    dag 14

    HAHAHHA jaaa sött!
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 13 & min kväll ♥

    heeej, idag har jag inte gjort mycket alls bara legat i soffan och kollat på film, söndagar är så tråkiga!! menmen nu bsitter jag i soffan med popcorn & cola å kollar på film :) aa blir inte mycket mer idag kanske lite plugg innan sänen också :)
    // pusstilda.

    _____________________________________________________________________________________________

    säs, <3

  • 13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • chill på soffan!

    hejhej :) jag vet att jag har vart väldigt dålig på att blogga på senaste tiden.. men jag ar bara inte orkat. Just nu ligger jag i soffan i min goooosiga onepiece och kollar på tv, idag skulle jag egentligen upp till ishallen vid 10 men lina är sjuk och jag också så vi sket i de sen så är jag hundvakt idag också till två små sötnosar!! senare ska jag åka och äta hos farmor och farfar det ska väl bli roligt att träffa farfar efter han blivit bra och kommit hem från sjukhuset :) nu tänker jag kolla på vampire diaries :)


    dag 11 & 12




    potatisvän!                                        Ellibelli!
  • 11e bilden: En person du kan berätta allt för.
  • 12e bilden: En bild på din vardag.
  • 13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om



    en vanlig daaag i skolaaaan :)

  • 12e bilden: En bild på din vardag.
  • 13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

  • dag 9 & 10



    Kusinerna, ♥

  • 9e bilden: Någon i din släkt.
  • 10e bilden: En bild på din favoritplats.
  • 11e bilden: En person du kan berätta allt för.
  • 12e bilden: En bild på din vardag.
  • 13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om






  • steeeek! :D

  • 10e bilden: En bild på din favoritplats.
  • 11e bilden: En person du kan berätta allt för.
  • 12e bilden: En bild på din vardag.
  • 13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
  • 14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
  • 15e bilden: En bild på barndomsvänner.
  • 16e bilden: En bild på dig själv.
  • 17e bilden: En ovanlig bild.
  • 18e bilden: En bild på din fritid.
  • 19e bilden: En bild som du är nöjd med.
  • 20e bilden: En bild på dina närmaste.
  • 21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
  • 22e bilden: En bild på en tid du saknar.
  • 23e bilden: En bild från i somras.
  • 24e bilden: En bild som gör dig glad.
  • 25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
  • 26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
  • 27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
  • 28e bilden: En tokig bild.
  • 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om



  • RSS 2.0