Inte internet

Hejhej, tänkte bara såga att jag håller på att flytta så jag kommer inte kunna blogga om jag inte för det hos nån annan, för vi kommer inte ha internet tills på fredag.. :'( men ska försöka så mycket jag kan. Men nu vet ni i alla fall varför jag inte kommer blogga så mycket! puss :*


fuck life.

Heejsaaan, inte orkat blogga på senaste.. har vart jobbigt med vänner,familj, kärlek osv. Men jag måste ju blogga ända fast de är jobbigt ibland eller hur ;)
Ja men dom senaste dagarna har de hänt massor av grejer, var ju i örebro och hälsade på bror i helgen. Det var väl helt okej :)
och i veckan så har jag gått i skolan och ja det har vart en massa strul och så.. men men sånt som händer.. och sen har jag vart med min söötnos en hel del och sovit där, ja de vart väl de som har hänt hittils :) och ja idag var vi ju lediga, kuung de så när jag kom från mora tog jag en pw och rensade tankarna sen ar jag bara degat framför tvn. Puss å godnatt :*



Fredag! LÖÖÖV THAT

Heeej, skolan idag var tråååkig, jobbig , kaos och bara BAJS! men ja tur är att jag får komma bort från den och tillåmed bort från mora/orsa! för jag åker till örebro idag, och hälsar på bruuschan lite :) ja så jag kanske inte kommer kunna blogga så mycket.. :/ men ska försöka!


fan vad jag hatar allt skit i livet.. fuck that.. 
min tvilling.. kommer sakna dig <3
 

orkar intäää

 Hälllu, idag gick skolan ganska bra fast jag gick till halv 4 och hade tråkiga lektioner. 
Efter skolan så gick jag och maya ner på cafet för hon skulle baka, men hon suger så de va bara at slänga skiten hah muums va gott de va :* jaja sen gick vi hem till maya, va där ett tag sen drog jag hem.
så det var väl min dag då, har inte gjort så mycket mer och nu ligger jag i sängen och ska sova för i lööööv it!
puss å godnatt fuckers :*



Good day.

Häääj min kära små bloggläsare! min dag idag har vart bra, har kommit mycket längre på min kemi uppsats som ska vara klar på lördag sen har jag pluggat matte till provet i morgon och de gick också bra :) eller ja i alla fall i min värld.. får väl se i morgon på provet om de går lika bra i mattens värld ;)
Ja så efter skolan åkte jag och maya till banken för mammi sa de, men vi behövde ju inte följa men vi stannade. Sen drog vi hem till maya och lagade lite mat och kollade på olika skolor och gymnasium! 
bra dag puss å godnatt :*


BIIIIIAAAAAAATCH :*
 

jaaaa!

Hann inte blogga igår.. men nuså :D 
just nu ligger jag i sängen och fick just en påminnelse om att jag har sovmorgon i morgon wiii tack för du räddade min kväll martin! 
Idag så var de skoljoggen i skolan så jag och maya gick och vi gick skit segt haha :') men vi kom fram tillslut så vid 11 gick vi hem till maya och laga mat sen sov vi hehe ;)
Efter de åkte jag hem och pluggade och sen har jag bara tagit de lung och kollat på film.
Sååå nu ska jag sova lite till puss å godnatt :*


JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR SUUUUUPER MYCKET :'(




fuck jää

Hejsaaaan, dålig uppdatering nu igen... menmen jag har ju vart i stockholm och gjorde inte så mycket förutom att kolla på nickelback som jag redan har skrivit :) sen i fredags åkte jag hem och pierca tungan wiii!! svullen som en get just nu men de blir nog bra tillslut :) 
och ja sen på kvällen kom älsklingen hit och sov ♥ 
i Lördags var jag i nyalägenheten och fixa lite och idag har jag bara gått runt i min pyamas och inte orkat göra nått! puss och godnatt :*


Juste, maya kom hit och sov lite också :*





Nickelback

Hej hallå! blev inge bloggande igår för jag va så jävla trött så jag somnade i soffan framför tvn.. men igår va jag duktig och plugga, packa och sen va jag på utvecklingsamtal också ;) men har ju bytt mentor nu så de gick toppen! 

Idag var jag i skolan till 1 för då gick jag hem sen drog vi vidare till stockholm! när vi kom fram åt vi osv sen åkte vi till globen och kollade på nickelback, underbart! mycket bättre live faktiskt! 
Nu ligger jag i sängen i stockholm och ska sova hihih tack för underbar kväll då :*





Torkel i knipa!

Helllllu :) juste precis nu ligger jag i min underbara säng! de som inte är lika underbart är att min älskling inte är här :( menmen.. saknar hnm som fan!! jaja mer om min dag, den har vart helt okej för att gått till skolan sjuk. Men ja bra gick de gjorde väl inget speciellt i skolan direkt. Men när vi hade slutat skjusade bärgan hem mig :') så snäll som han är! då kolla jag på tv lite sen åkte jag till nya lägentheten och målande, då kom maya dit och hjälpte till också så nu är väggarna klara! 
sen har jag bara ätit och kollat på tv, OCH sen hände det en jätttte bra sak idag också!!! på fredag ska jag ta hål i tungan wiiiiii!? haha aa de blir nice ;) sen så åker jag ju till stockholm på onsdag för att kolla på nickelback och så kommer jag hem på fredag lagom till piercingen. Det blir en kung vecka hoppas jag på.

Men nu så blir de torkel i knipa innan jag ska sova, haha så jävla störd film, puss


Bjuder väl på en gammal bild så, väldiiigt fin och såå ;)
saknar den tiden när man var blond och allt var så lätt, och jag saknar dig också Bella.



ojojojoj

hehehe hoppsan! nu har jag jävligt mycket att berätta jaa.. men vi börjar så här att jag färgade håret och de blev fult så jag färga de mer å de blev värre och nu har jag fått lov att klippa av mig de..  sen i fredags så åkte jag upp till gäsen med ulla och micke och sov där, men de var ganska jobbigt för jag var lite sjuk när jag åkte upp dit och sen blev det bara värre så jag fick feber och skit ont i halsen och nacken... 


På lördagen åkte jag och maya in till mora med pappa och min lådsasmamma och köpte färg å saker till nya lägenheten så vi målade lite :) sen gick jag och maya hem för båda är sjuka så vi la oss på soffan och sov!! skönt sen åt vi och kolla på film sen som vi mer :D 

Och idag när vi vaknade så slöa vii som fan kolla på tv, sov osv sem åkte vi till nya lägenheten och måla lite till och jaa är nästan klara nu med allt målande bara lite till som fattas! och ja de är ju mig å maya vi pratar om så maga "råkade" dra rollern med färg på i mitt hår så jag "råka" göra tillbaks hihi ;) så då gick vi hem och duscha sen gick vi hem till maya på kalas för emila som fyllt 18!! woooop woooop så vi fikade sen kollade vi på awkward :) 
när de var slut åkte jag hem och åt sen har jag bara legat i soffan och kollat på tv å vill att allt ont bara ska försvinna! 



 ja de var bilderna på mitt hår ja :)





ååååääääääuääuäuäu

föörlåt för jag har glömt bort bloggen helt... men nu ska jag gå till skolan så hinner inte göra ett riktigt inlägg men jag LOVAR att jag ska blogga när jag kommer hem eller senare på kvälllen! kan ju barea tala om att jag har färgat håret hihuihihuihui :*


typ sååådär min morgonhumor hahahahahhah