äckligajävlamänniskor!

fan vad jag hatar människor, shit de är nått sjukt! förstår inte hur vi tänker om jag ska vara ärligt..



hatar betyg!

Hejhej, ja mina betyg kommmer vara sämst.. kommer kanske få gokännt i 3 ämmnen.. och ja resten.. kommer inte äns på godkännt i bild :O hur dålig är man då?
jaja skolan är ju rätt chill nu på slutet ska bara göra klart min svenska interjuv så kan jag ta det lungt!

Jag och Lina fixa prao idag också, på orsa outdoor haha ;)



sovmorgon woop woop!

Ja nu ligger jag väl i sängen och måste gå upp nu så jag inte kommer försent.. så hejdå alla människor!


Hatar att gå till skolan nästan de värsta som finns.. men måste!

SOVA.

hallloj haha just precis nu ligger jag och Lina i sängen och ja Lina sover och jag är sviiiiiiiiiin trött.. vi måste hitta prao-plats också så de ska vi fixa, men ja nu ska jag kollla lite på one tree hill elle sova! puss


älskar diiiiiiiiiig mest bästavän!

Hej och förlåt.

Hej igen då, har inte haft tid eller orken till att blogga så förlåt, men mina dagar har väl mest vart steka, bada vart med min fru och lite såå :)
inte så intressant menmen.. hade iaf en lyckad kväll igår på crusingen! var med Lina och då ochdå clas :) ja eftersom vi gick och la oss 4 och skulle upp klockan 8 idag för Lina konfimerade sig.. är jag jääävligt trött, så jag låg i kyrkan och sov hehe.. ja lyckat!
sen vart de stek hela dagen (y) älskar verkligen vädret som vart nu! 
ja nu ska jag sova :*


hej jag går på knark hejdååå.


du gör mig alltid så glad



wiiohääo

Hejsan :) skolan va väl okej ändå, försov mig lite i morse hehe.. 
när jag kom hem efter skolan så la jag mig på balkongen och solade ett tag sen la ja mig vid tvn, så här ligger jag kvar och chillar ;)
puss :*



har allltid så kul med dig, jagälskardig!<3

home!

Hej igen då, nu har jag kommit hem från skolan och sitter å kollar på tv :) ska väl snart börja plugga lite so för vi har prov i veckan.. :( 
sen funderar ja på om jag ska fära håret idag? ja så får de nog bli! 

vi tar väl lördaen nu då, ja jag var ju hos matte med han, marcus och maya och vi bada :) fast maya åkte efter ett tag.. trååkigt. 
söndagen var jag och kolla på ungdomskören när dom sjöng, de va bra fast ja va så trött så höll på att somna hehe.. efter de gick jag hem så kom Elli hit så vi bestämde vad vi skulle beställa klänning, ett typ läppglans som förstorar läpparna och trosor :) 





sjuktjävlatrött.

Då var skolavslutningsklänningen beställd!
men bloggar mer i morgon för just nu är jag sjuuukt trött och klockan är bara 20 över 8... men jaja jag ska sova nu, puss :*


sliiiiten,

lördagar är underbara!

Ja nu har jag precis duschat och så, nu ska jag väl snart upp till Matte och bada i hans pool som jag längtat efter ett bra tag nu!
bloggar väl mer imorgon då så ha en bra lördag! 


den vanliga blicken man brukar få.. men tänkte bara säga att jag inte färade håret idag.. för när jag skulle betala gick de inte för jag inte hade pengar på kortet såå jag trodde jag skulle dö för de va så pinsamt.. :O

Grilla körv i säs

Heeej, ja igår hann jag inte blogg så de gör jag nu istället! 
ja igår sov Maya hos mig så vi vaknade vid halv 2 så åkte vi till maxi och köpte körv! sen åkte vi hem och satt på oss ändra kläder, hade liksom one piece på oss.. 
ja sen åkte vi till säs och grilla :)
vid halv 8 så kom vi hem så pack maya sina saker och drog hem så jag kollade klart på "älska mig igen" jätte bra film enligt mig i alla fall.
efter de så duschade jag och gick upp till Lina, vi gjorde inte så mycket gick ner på orsa och sen träffade vi Emil och massa andra folk sen gick vi hem och SOV!

Idag vaknade jag vid 11 typ så väckte jag Lina, vi har cyklat till Mamma och släppt in katterna för jag har råkat glömma dom sen onsdags... så nu ligger jag i soffan och kollar på t och Lina duschar.
när hon är klar så ska vi ner på orsa och köpa hårfärg för jag ska färga de blont så jag kan färga de ljusare brunt hehe..





Lite sne och så men ja gillart!
älskar dig hjärtat!

Du får inte vad du förtjänar, du får vad du tar



VAFAN

hellllu, imorse vakna jag ju inte precis på de bästa sättet.. men ja sånna meddelanden får jag nog många nu såå bara att vänja mig.
jaja idag har vi inte gjort nånting. absolut ingenting vi har gårr ner ätit gått upp och lagt oss igen, kollat massa filmer, några drama å några komedier så de blev skratt och tårar! 

Men nu äntligen klockan halv 8 på kvällen ska jag pallra mig upp och cykla hem å duscha som jag har längtat!!!

jagälskardig!

wöwöwöwöw

godmorgon! just nu ligger jag hemma hos Maya i hennes säng och äter chips,godis osvosv ;) ja maya sover... jaja igår vart de först att äta med massa folk uppe hos Mayas syster sen åkte vi och köpte chips och allt vi ville ha ;) 
vi cyklade till min mamma och hämtade grejer och sen hem till Maya, senare kom Matte hit så hade vi filmmys! 
de va väl de! nu ska jag kolllla på tv och tjocka lite tilll :*




sv/eng

Hejhej, nu sitter jag på sv/eng och ska börja skriva ett svenska arbete! önska mig lycka till.. kan behövas hehe puss :*


Donken ♥

Tjooohej, är ganska upp och ner med humöret idag men man kan ju inte vara sur när man är med Elli såå just dom stunderna var jag glad! och ja på so va jag riktigt förbannnad... så har min dag vart :)

efter skolan cyklade jag och Elli hem till henne och kanske inte så förvånande att vi åt hehe.. ja sen kolla vi på massa gamla bilder, efter ett tag cykla vi ner till orsa för hon skulle träna och jag skulle åka in till mora med Maya för att äta på donken!
Nu är jag hemma och ska beställa skolavslutningsklänning om nu jag får tag på Elli så vi kan beställa samtidigt! så om du nu ser de här RING!

ha de bra fuckface :*



Skola.

Igår när jag kom hem hade jag inte tid och lust för att skriva så jag gör de nu, ja skoldagen har vart bra har inte gjort så mycket, först var vi i kommunhuset och lyssna på nått sen sv/eng och ja sen slutade jag eftersom jag glömde kläder till idrotten idag...igen hehhe :p
jaja sånt händer, men nu sitter jag och fördriver tiden på Lina och doms klass so och väntar på att lektionen ska sluta så jag och Bella kan gå hem och plugga och ätra godis :)


Jag älskar dig även om jag inte visar de alla gånger.

Godmorgon!

Ja nu sitter jag och äter frukost och funderar på om jag ska ringa och fråga Per om han är vaken. Ulla gick och jobbade vid 9 så jag är ensam just nu eller ja hennes mamma och bror är ju hemma! 
jaja så är de :)



Drar upp till ulla och funderar på livet!

Ja rubriken säger ju allt? jaja ska väl ha kul med ulllllen&per ikväll och slippa tänka på allt annat som händer.
ja så jag bloggar mer i morgon förmodligen på kvällen :*


fin bild på oss från i sommmras! :)

varför kämpa för någon som har så lätt att släppa dig

Ja nu har jag gjort lite nytta idag, städa, tvätta och chilllat ;) ja jag väntarju på att Lina ska komma hem men hon kommer ju aldrig så inte vet ja vad jag ska göra...



hej tjockis

Godmorgon världen, fint väder idag och här ligger jag i sängen! jaja ska väl snart gå ut kanske om de inte blåser för mycket vilket de nog gör... jaja min morgon har i alla fall vart mysig fast jag är helt forever alone, jag har tjockat i mig chips och kollat på lejonkungen 2 :) 

nu ska jag gå upp och duscha! skriver mer senare.



mättare än någon annan!

snäll mamma som man har så kom hon hem med kyklingsallad till mig och så klart chips & cola! så nu är jag jätte mätt.. för ett tag iaf för sen ska jag äta chips här i min ensamhet.

ha en bra kväll biitches! :*




Lösenord?

Heeej alla söta bloggläsare :* nu har jag kommit hem och lagt mig i sängen och tänker plugga lite så bara ta de lungt, jag gick med Lina en bit hem från skolan så jag cykla över berget hem. Ganska onödigt men va gör man inte för vännerna? 

ja som jag sa så ska jag bara vara hemma och ta de lungt idag men i morgon ska jag hitta på nå med Lina tror jag :) 

Sen funderar jag på om jag ska sätta lösenord på bloggen så jag har de lite mer som en privat blogg.. ja ni lär väl märka om jag gör de så då får ni fråga på facebook om ni får lösenordet eller nått ;) 


Måste ju bara säga att vädret är cp, förre veckan va de sol,snö,regn och alla möjliga olika väder och nu regnar de som fan så de luktar mask! snälla ge mig bara SOMMAR!

saknar dom fina smsen man fick av killen man gillar.

Godmorgon!!! just nu ligger jag i sängen och ska gå upp snart och sen någon gång ska jag väl pallra mig till skolna.. :(
ja och idag så åker nästan alla på konfa läger så jag är väl forever alone som vanligt ikv,,, jaja måste bara säga att jag var duktig igår och va ute och sprang :) 



Ja dagen idag har inte vart speciellt intressant.. typ värsta dagen i mitt liv, Elli va inte i skolan så var helt ensam i skolan hela dagen typ, sen så är de massa bråk å strul å skit som är jobbigt.

Ja hoppas att du läser de här nu och vill bara säga att jag vill att alllt ska blir som vanligt igen, du och jag och alla galna saker vi gör! har bara så svårt för de som hänt och jag vill verkligen inte släppa hnm för jag gillar han så mycket.. men jag ska inte få all lycka själv i världen så måste väl lära mig att släppa saker och gå vidare fast de är svårt!
Men samtidigt blir jag ledsen,sur,arg osv men du ska alltid veta att jag älskar dig och de kommer jag alltid att göra vad som än händer! 


jagälskardig nu & för allltid!

Dags igen?

Ja kanske dags att börja blogga lite igen då? Ja de är väl fortfarande lite struligt och så men nu skiter jag i det och försöker värka som om allt är som de ska!

Ja jag kan  ju berätta att jag har badat för första gången i år :D kallllt som fan va de.. men värt de ändå.
bloggar mer när jag kommer hem tror jag :)