BLOGG PAUS!

Ja nu har jag bestämt att jag gör en blogg paus.. vet inte hur lång den kommer bli men de visar väl sig! jag gör de för det är väldigt mycket i skolan jag måste göra och av andra privata saker, och att de kanske inte är kul att läsa när jag är arg hela tiden!





"

Ja idag var skolan också ganska okej, hade ju sovmorgon (y)
men orkar inte berätta allt som hände i skolan, men efter skolan åkte jag hem och kollade på film och sen åt jag, sen har jag duschat och lite så :)
Så nu ska jag väl kolla lite på tv och försöka sluta klia fast det kliar typ överallt....



Hur fan kan jag...

..fortfarande vara trött? ja sov ju näär jag kom efter skolan till halv 7 och är fortfarande sjuk trött.. jaja kanske lika bra de eller så jag kan sova ikv, fast de lär jag väl inte kunna... 

äh sovmorgon i morgon i alla fall (y)


nu skulle de ju sitta fint med sommar :)

vilken rubrik..

Ja idag så råkade jag försova mig lite.. men sånt som händer de, men de är bara att jobba hemma de :) men ja skolan var ju inte så jätte jobbig idag så det gick ganska bra, nu har jag iaf kommit hem och ska plugga lite och sova lite hehe! 


Bild som jag laggt upp förut ja vet ;)

ett leende kan dölja så mycket.


inte lätt när de är svårt.


åfan.

Heeej, ja skolan idag var rätt okej ändå, jag var faktiskt med på idrotten! 
ja efter skolan så färjade ja mayas hår och ja de va kaos färg lite överallt.. men ja de är sånt som händer ;)
nu hade jag tänkt att gå och duscha och fundera på livet som suger kuk!
älskar dig Lina! 


hårfärg jaa.

älskar väääborg!

heeej. ja i går började ja och Lina kolla på titanic, fast vi orkade bara kolla en timme sen somna vi! så vi kolla klart på den imorse, bra film de och blir ju bara bättre av att Lina säger, dom ser ut som spagetti och köttfärsås.. ja hon mena att alla människor i vattnet såg ut som de. Hahah väborg vilken stjärna!

Ja sen så har vi gått upp till Linas mamma sen till min mamma och gjort lite saker. Ja sen har vi inte hunnit mycket mer än att ätit ätit och ätit. jaa nu får ni några fula bilder från idag!







måste bara fråga en sak, är jag och Lina lika? :)

bloggabloggablogga..

fyfan helt världelös på att blogga hehe.. men orkar inte så ni får nöja er med de ni får! ja men de händer inte så mycket just nu är bara trött å arg på de mesta.. men ja igår sov ja hos elllli! kung de massa kul sen åka jag till Matthias i morse och var där och ja sen vart de att åka hem till orsa och nu ligger ja och Lina här och antingen ska vi sova eller så sätter vi på en film eller nå, puss :*



tjulululluu sugkuk.

Heeej ;) ja nu har jag kommit hem från skolan så nu ligger jag i soffan och har de bra!
skolan har väl vart bra förutom att jag har vart så grining hela tiden.. men ja så blir de väl ibland antar jag! sen så tror jag fan att jag har blivit störd alltså på riktigt efterbliven.. ja fattar fan ingenting :o

ja nu ska ja vänta på pappa å prata med han å se hur de blir. jaja bloggar mer sen kanske om ja orkar och om ja är hemma puss :*


Älskar dig bitchen min!

fuck va ont!

Hejhej, ja efter idrotten så hade vi no.. och innan fick ja en sån fucking äcklig mensvärk som gjorde så jävla ont så de va fan sjukt.. låg typ fosterställning på kemin för kunnde inte sitta riktigt.. så jag åkte hem direkt när lektionen sluta!

ja jag har legat i soffan sen dess och sovit och kollat på tv, är väl lite bättre nu i alla fall. Kan iaf sitta normalt :)
Ja nu ska jag väl plugga lite matte och svenska hade jag tänkt och vänta på att pappa ska komma hem!



Hej efterbliven.se

Heej, just nu sitter jag i sporthallen och kollar på idrotten! ja jag är inte med för jag fortfarande har ont i halsen och inte är nå lat alls.. eller? haha ja igår så färgade ja och maya mattes hår, fint blev de och ganska underhållande om jag får säga de själv ;)

ja jag kan väl inte skriva mycket mer nu än att jag har grymt tråkigt ;)



Haha jaa.

Hejhallllå! skolan idag var väl okej :) inga jobbiga lektioner så de va bra.
på sv/eng så pluggade bella sexualkunskap.. haha ja den idioten som ritar och lär ;)



haha söt :')


fml va arg jag blir.

Blir så arg för nästan ingenting, litar på dig men vafan!! blir så jävla avensjuk hela tiden... men nu ska vi vara glada för jag ligger ju faktiskt hemma och har sovmorgon (y)
ja de är tur att nån förstår i alla fall, vi är lika vi Ellli. <3


ooooj.

Hej bästa bloggläsare :* nej skoja men hej, idag så råkade jag försova mig för jag sov så skönt och djupt :D det var skit skönt så jag tror jag dog! jaja vid halv 11 skulle vi vara i kyrkan så då gick jag väl dit så va satt vi där och lyssna lite sen flöt väl skolan bara på ;)
efter skolan förgade jag mayas hår och det ser ju ut som de gör HAHAH :')

nu ska jag nog snart sova och så är det sovmorgon i morgon SKÖNT!



måste bara säga att jag har världens snyggaste underbaraste pojkvän, massa kärlek till han! :* 



trött..

Heeeej, ja inatt kunnde jag verkligen INTE sova! det gick bara inte... vet inte varför så jag kollade på bananer i pyamas, facebook och american pie hela natten! när klockan var 6 så gick jag upp och duscha sen började ja fixa mig å så.

Ja när jag fick till skolan snöa det ju mer än va det har gjort på hela vintern. De var väldigt jobbigt blött och allt att gå till skolan idag! men som tur va slutade jag halv 12! skönt :D 
då gick jag och Lina hem till mamma för jag är kattvakt sen så gick vi tillbaks till skolan.
I skolan la vi oss i caféterian på bänkarna och ja vi somna... vi låg där en och en halv timme och sov :o vaknade av att Chrissa och Marcus filma mig när jag sov!!! 

Ja efter de så skulle Mojjan (friditsledaren) sjudsa hem oss för vivar jätte trötta. När vi hade kommit fram till Lina så ska jag gå ur bilden och fasnar med foten i bältet och bara flyger ur bilen på mage HAHAH! ja så garva jag så mycket så jag grät så hon trodde ju jag vart ledsen ;) fast ja jag heter ju tilda också brukar skämma ut mig!
Vart med Lina hela dagen och kollat på världens konstigaste film tror jag kommer blir mer störd efter ja sett den! 


Hej jag heter tilda och är trött och har duckface!

mycket att göra...

har vart mycker på lovet och inte hunnit blogga nått, förlåt för de... men nu när skolan börjar ska jag blogga som vanligt igen!
Ja dom senaste 2 dagarna har jag vart med pontus, Lina och matthias :) så gosigt och kul de! ja sen så har jag blivit sjuk också och vems fel kan de vara då?? undra de ja... jaja skit ont i halsen har jag kan fan svälja! men eftersom jag är så tjock får jag ända i mig chips och cola! 

ja nu ska jag fortsätta mysa i älsklingens tröja och äta chips puss på er! :*


ja jag är ganska trött..

Inte haft tid...

Heeej förlåt för den jättttte dåliga uppdateringen på bloggen nu under lovet. men jag har bara inte haft tid! som jag skrev har jag bott i Mora, det va kul att slippa massa människor fast inte kul att jag saknar vissa förjävla mycket.. tex Lina babe har saknat dig mycket!
och Elli fick jag träffa i tisdags och igår! (y)
Sen i veckan har jag också  vart me Pontus och Matthias! myyyyyyys

Jajaj nu ska jag bara sova och fläska goooodis puss! :*



fan vilket väder.

Hejhej, ja igår hann jag inte riktigt med att blogga.. men ja jag och Lina åkte ju hem från stockholm sjuuukt lång tråkigt att åka tåg! men vi kom hem vid halv 6 iaf. 
När jag kom hem duschade jag sen så packade jag upp och packade om ;) ja för nu bor jag med Ulla i mora eller ja ska nog vara här tills på torsdag :))) mysigt är det (y)

igår kollade vi på tv och tjocka chips och hade de mys! idag blir de väl att kolla stan i de här pissvädret.. men ja sen så ska jag till orsa ett tag och fira Elli som ni vet fyllde år 3 april :)



Ben&Jerry's

Ja hel galen packning är de ju.. haha ja å Lina spriger fortfarande runt i våra plychisar och dampar, ja vi tog ena delen av påskägget och satt som en bullfitta och gick och trumma! ja ni förstår ju haha ;)
Nu blir de ben&jerry´s (y)


hahaha





Nördmys!

Nördar oss som vanligt i väntan på mat!


Hemma från nacka!

Heej på er, nu har vi kommit hem från nacka! skönt att vara hemma igen. Vart väl lite kläder men inte så mycket menmen man hittar väl va man hittar ;) 
Nu håller jag och Lina på att packa och nyss tvättade vi bort sminket! och i morgon bär det av till lilla orsa igen, saknar älsklingen nå sjukt mycket så ska blir kul att komma hem :')


Tröja från gina tricot
plych shorts från new yorker 
Glasögon från h&m

Ja nu sitter jag och Lina i våra söta plych shorts och äter chips!



Hemma igen & kallt som fan!

Heeeeej, nu har vi kommit hem igen. Det var ganska lång tråkigt där ute men kul då och då, hon som fyllde år har 4 hundar som är jätte söta och små.. men de pinsamma är ju att hennes chiwawa är typ större än mig..
Båda där och i bilen hem och hemma är de svin kallt! så vi sitter i mjukisar tjocktröjor och fryser!!
haha nu ska vi bara chilllllla såå pusss



HAHAHHAH!

ut på landet.

Hejhej, nu har vi ätit frukost och fixat oss eller ja fixa å fixat vi har klätt på oss vi ska ju bara ut på landet. Ja som sagt vi ska ut på landet på "kalas" Lina (lådsasmamma) hennes mamma fyller år så vi ska fira henne :)
och då ska äntligen Lina få träffa Sven som hon längtat efter, puss


Humorhumor



Hahahhahah, lina som värpt ett par kompisar!

GOTT SOM FAN!



stockholm NU!

Hejhej, nu har vi kommit fram till stockholm efter 4 timmars tågresa.. Det var rätt chill på tåget eftersom jag och Lina kollade på film hela resan och sov ;)
Hahah hände världens roligaste grej på tåget, vi kollade ju på film och så hade dom sex på filmen och då kom de på massa nya människor och såg vad vi kolla på så det var jätte pinsamt så vi började as garva så tanten som satt brevid oss fast på andra sidan började också as garva och så säger hon "haha det smittar va sig" åhh så kul, kanske inte låter så roligt för er men de var i alla fall kul!

Ja nu har vi iaf kommit fram och har ätit och letat påskägg! så nu ska vi bara chilla. puss







Redo för huvudstaden!

Heeeej nu har jag packat och duschat och gjort allt de jag skrev i förra inlägget! Nusitter jag bara här och väntar på att Lina ska komma och hämta mig så får vi skjuds in till mora och sen bär de av! 

Just nu kan nog inte livet bli bättre? underbar kille och vänner OCH slipper orsa i några dagar! åhh livet leker puss :*


Hhahaha söt :')

idag drar vi!

Hejhej, ligger i sängen nu och vaknade kanske för en halv timme sen :) tänkte att jag skulle gå upp duscha packa och fixa mig för idag draaaaar vi till stockholm! skönt att få slippa alla slynor här i orsa.
bloggar mer sen puss.


Älskar dig brunden och vet inte vad jag skulle gjort utan dig!


Påsklov!

Hejhej, idag är de ju äntligen påsklov, gött! haha tänk att jag alltid är så töntig och oseriös.. menmen gjorde mattprov idag och kan ju inte påsta att jag tror att jag kommer klara de.. men ja får plugga mer på lovet så fixar jag de sen! :)

Ja jag började väl påsklovet med en fin middag hos familjen Höijer/Holback! konon de så nu är jag jätte mätt och ligger  i sängen och halv sover!

ja i morgon drar ju jag och Lina till stockholm och slipper orsa för ett tag. GLAD :D men iaf jag tänkte sova i mora inatt med blev tyvär inte så.. så jag sover ensam inatt :*

Vet inte riktigt vad jag ska lägga ut för bild som passar till he här då.. men va vet väl ja då.

DAMP,


Älskling!

du är sjukt underbar, jag älskar dig<3



GODNATT!

Nu har jag ganska nyss kommit hem från Maya eller ja jag har duschat hihi.
Odag färga jag håret och de vart jätte mörkt :( vill inte ha så  mörkt så jag tänkte slinga de blond sen göra ljusbruna slingor så jag inte ser svarthårig ut... men det blir sen nån gång ;)

Nu ligger jag i sängen och pratar med älskligspojken min och tänkte sova lite nu! puss


wooohooo!

Hejhej, ja idag är de ju sovmorgon som på alla andra onsdagar :D
men jag kan integå på svenskan för jag ska folja med en kompis till doktorn så jag för sova ännu längre! fast ja jag vakna nu.. men man vaknar väl nar man vaknar ;)

vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. men det visar väl sig :)




Grattis bästavän!♥

Idag fyller Elli 15 år! 
nu får hon knulla lagligt UTAN hjälm hon också!
Grattis bästa du, jag älskar dig!♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

skolan och lite så ;)

Hejhej, i morse gick jag till skolan själv i all snö som har kommit nu, för Martin åte buss för de va snö ute. -.- jaja i skolan va de okej idag vi hade svenska så vi kollade på film, sen bild som jag och Elli gjorde gipsmaskar på varann, sen va de invigning av cafeterian så man fick mackor och godis å så ;)
ja på matten var inte våran lärar där så vi hade hål timme sen va det engelska prov och ja efter de gick jag hem!

Nu sitter jag hemma i min ensamhet och väntar på mamma puss :*



Bilderna är från i morse om ni undra ;)


haha

ja det kanske börjat bli dax att slänga lite kvitton när man inte kan stänga plånboken och hittar 25 kvitton där i...


ja som ni kanske ar märkt kan jag uppdatera med nytagna kort nu! 
Martin tog tillbaks sin telefon idag så jag testa ladda min, och de gick ju hur bra som helst! 
så nu har jag lillen igen :*

neeej inte snö!

Hej, i morse nör klockan var 5 över 8 så skulle jag cykla till skolan, men när jag kommer ut är de väl punka på cykelfan.. så då får jag gå och komma försent istället ;)
men ja idag har jag haft nån/några som sagt att jag vart så negativ på bloggen så ska väl ta att vara lite glad nu då!

fast just nu snöar det och det är inte alls bra! vill ju ha sommar :o

har ju kommit mera snö nu men orkar inte springa och ta kort ;)

jaja efter skolan så följde Elli med ett tag för hon hade utveckligsamtal vid kvart i 5, vi åt och plugga lite granne sen åkte hon och då har jag väl börhat städa lite.. som jag fortfarande håller på med ;)


1 april ♥

Vem kunnde tro att 1 april kunnde vara en sån bra dag? idag fyller Mattias Masuhr 15 år! en jätte snäll och gooosig pöjk de ska ni veta, han fär alltså knulla nu UTAN HJÄLM så passsa på tjejer han är nog snart upptagen!
sötis bild på mig och Mattias!


sen så hände ju världens gosigaste sak! 
älskar dig Matthias frääs 1/4-12 <3



snabb uppdatering-PIZZA

Cyklade ner till central grillen och köpte pizza nyss med Lina! 
fan va tungt de vatt cykla hem HAHAH ;)

nej nu har jag laddat ner 2 filmer och ska fortsätta så man har lite att kolla på i framtiden! ;)



godmorgon eller nått?

Hejhej, jag och Lina vaknade vid halv 10 typ fast ja som vanligt låg vi kvar i sängen till kvart i 1... ;) men nu är vi uppe och ja vi har ätit frukost och klätt på oss :)

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra men vi hittar väl säkert på nå roligt!


FUCK YOU BITCH!

Sovasovasova..

hej och förlåt att min uppdatering har vart sämst dom senaste dagarna men har inte hunnit med de.. jaja idag har jag vart i skogen som en lodis i ÄLVDALEN med mamma min, ja slut pratat om de!
Efter de kom Lina hit efter typ 20 år men hon kom hit tillslut i alla fall, sen gick vi ner på orsa kolla på leif och så sen gick vi hem.
Ni ligger vi i sängen och myser och ska kolla på remeber me som är en helt underbar film! alla som inte sätt den måste fan se den!