nattstad.se/tildaollars


byter till nattstad

ja nu byter jag blogg till nattstad. Har ju haft blogg.se nu över ett år och börjar tröttna. mycket lättare med design på nattstad också. men kommer nog att ha kvar den här bloggen utan att skriva på den, här är den nya! www.nattstad.se/tildaollars

måndag.

hälllllo, hemma från skolan nuu. Dagen gick ganska bra idag, hemkunskap sissta lektionen så vi gjorde pizza. och måste ju bara säga att bärgan va extreeemt duktig på det ;) men ja gott var det i alla fall.
så ja nu ska jag väl kolla på film och plugga lite sen får man väl se vad som händer. kanske ska städa lite också, kan behövas!



varför måste livet va så svårt?

Kan det bara inte vara lungt, Har så mycket att tänka på nu tänker på alla andra och inte mig själv. Men speciellt på en person som jag älskar väldigt mycket! är så himla orolig för dig och hoppas att du vet vem du är, jag vill bara att du ska må bra, tänker på dig. 
men visst tänker jag på annat också som jag igentligen inte borde göra, jag tar på mig alldeles för mycket skuld för saker jag inte borde. Skuld kännslorna börjar komma fast dom inte borde, ångest!

jag har en vän..

En väldigt hårig vän. sooom jag tycker om för han är som en nalle björn hii.



träningsvärk från helvetet.

Ja rubriken säger ju allt! träningsvärk som fan när jag vaknade och då var det ju bara att försöka ta sig upp ur sängen för att dra till gymmet igen! ja men sköönt är det ju, fast träningvärken kan ju dra långt åt helvete!
Just nu ligger jag i min säng och ska nog slå på en film och bara vila är sååå slut jajajaj, har ätit banan idag också skit äckligt! men vad gör man inte för att på fin kropp.




ÄLSKADE VÄN!



two days

 Heej, hann inte blogga nå igår, men kan ju lika gärna göra det nu :* igår var jag i skolan och efter det åkte jag och Lina in till mora. Vet inte riktigt varför men vi fikade i alla fall. Sen åkte vi hem och sen träffade jag min mamma ett tag :) sen idag gymma vi i 2 timmar! bra det, sen åkte vi hem till mamma och åt sen ner på orsa igen. Ja så är det!



Sommar minnen!

 





försöker att leva

andra dagen i skolan idag då och jag har överlevt har till och med gått ganska bra! nu har jag kommit hem och är nästan helt frisk faktiskt, sköönt. Har nyss tryckt i mig mackor för va svin hungrig, äckligaste maten i skolan idag jaaao. Så nu ligger jag i min säng och hitta en ny serie och kolla på, har ju kollar klart på alla säsonger av andra avenyn ;)



FUCK OFF

jävla bajsliv. fan att man inte bara får glömma det som hänt. Alltid ska det komma saker som på minner än om det eller att det kommer mer saker, önskade att jag kunnde spola tillbaks tiden när jag mådde som bäst och inte visste något. Men jag kämpar vidare och försöker verkligen.


 

just chilling

Ligger i min säng just nuu ja ;) inget bättre för mig. Lina drog hem vid 5-6 nångång så då träffade jag martin en sväng sen åt jag pizza med farmor. Tjockt ja vet men det är okej om han heter tilda  
jaja ska väl ligga kvar här tills ja ska gå ner och kolla på tv och äta glass. ja det låter bra den kör vi på!



första dagen i skolan

Jomen visst gick det bra första dagen i skolan, men råkade försova mig lite men han ändå. på en kvart sen gick jag och lina till skolan. Men nu är vi hemma och har nyss ätit lite så nu ska vi väl hitta på nått kul tror jag ;)



Första gången är ett misstag, andra gången är ett val



Sissta dagen...

....på jullovet! åå vad jag verkligen inte vill börja skolan just precis NU, skulle vart bättre om vi började för en vecka sen eller om nån månad, men varför precis nu.. Jaja är väl bara att bita ihop och försöka göra de bästa utav det heltenkelt. 
Men dagen idag har vart rätt okej ändå fast allt är skit. Världens fina kom hit sex i morse och gosa ner sig här och sov sen åkte han väl hem vid 2-3 nångång, sen har jag vart med maya, färgade hennes hår lite sen så kom lina och efter ett tag drog maya så då var jag med lina tills nu. 
yeees det var väl min dag de, nu ska jag kolla på tv resten av kvällen och sova tidigt för att orka upp i morgon.



IDIOTER

jadu, vad ska man säga? det finns då människor till allt. 
Hatar livet, hatar allt och hatar mest dig. Det är då tammefan sjukt hur en människa kan göra så här, om du äns är männsklig? vart fan är världen påväg, finns fan inte en ända jävla människa man kan lita på i den här världen. 

Men kanske om man är som dig och bara vill förstöra för ALLA hela tiden så är man fan desperat. Hur desperat är man inte om man verkligen vill förstöra för alla och letar upp alla som är tilsammans och vill förstöra för dom? nejdu idiot, tur man inte sjunker så jävla lågt som du. Tycker fan nästan lite synd om dig som måste leva med hur jävla patetisk du själv är varenda jävla dag!

hejdå


stockholm

Hejheeeej ligger just nu i stockholm och ska snart sova så jag orkar upp i morgon för att åka hem! sköönt att komma hem igen och träffa alla man älskar. Ja nu ska jag kolla lite på tv äta popcorn och baraa vänta tills i morgon när jag är påväg hem. puss


just nu vill jag bara dö, att vara sjuk tar fan livet av mig. kan inte sova, kan inte andas, ont i halsen, feber och hostar som ett as. Sen blir det ju inte bättre av att åka ner till stockholm klockan 10 i morgon... åå orka. 
Ska i alla fall försöka sova nu och hoppas på att bli frisk. 


lite fantasi tack!

helllllu ligger i sängen lite jaaao, har nyss kollat på askungen 1 så snart blir det väl 2an om inte andra avenyn ;) ja jag åker 10 i morgon men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker också. Har packat nu i alla fall så det är gjort. Ja och sjuk som ett as är jag fortfarande...



ligga säng ligga ligga säng

ja nu ligger jag å lina i sängen efter en dag i mora med fika å grejer. Vi har nyss vart uppe hos mamma för jag är kattvakt. Ja så nu ska vi fortsätta shilla i sängen, kanske ska packa lite också för åker ju till bög stockholm i morgon.. :/


tur att vi är söta i alla fall :)

wiiihooopopo

yees, jag är uppe i tid! fast de va ju bara för att jag och Lina ska åka till mora hehee, men ja jag är fortfarande sjuk son ett as.. i morse vaknade jag av att jag blödde näsblod.. och ja hoastan är typ värre känns som jag ska spy när jag hostar eller nå.. men jaja jag pallra mig upp och nu ska jag åka till mora!



godnatt

sjuk som fan.. men har orkat med lite idag i alla fall, har färgat håret, vart med lina och ätit glass yääääy, men nu ska jag soova så jag kan bli frisk nån gååång.. bajs


Bajs ful bild också men veeem bryr sig?

2013

ja dålig uppdatering.. men har inte haft tid. men ja nu är det ju 2013, känns bra med ett nytt år och nya möjligheter tycker jag. Nyår spenderade jag med världens finaste vän och andra underbara människor, tack för en bra start på nya året alla som var med.
ja 2013 börjar bra har en helt underbar pojkvän, en bästavän som alltid ställer upp och massor av fina människor omkring mig, känns bra!

fast nu börjar jag bli lite sjuk.. men ja de är väl så de är när det är vinter antar jag ;) just nu ligger jag i alla fall i sängen och ska kolla på madagaskar 3 om jag orkar annars sover jag. 


Tog bilden från elli för alla jag har ser föööör cp ut för att läggas ut på bloggen.

LOVE