Pulkabacken med Elli :)

Hej hallå igen ;)
Dagen idag vart väl helt okej ändå fast jag plugga eller? joodå. Vi 2-3 kanske? så prata jag med Elli och vi bestämmde att vi skulle åka pulka :) så jag packade väskan med juice, kokor och mackor HAHAH så började jag gå och fy satan va varmt de va idag då :o

När jag hade kommit till konsum så såg jag Matilda & Emilia Mayas syskon så dom frågade om jag ville ha skjuts, och det ville jag så dom sjutsa mig till Elli så åkte vi upp till isahallen där pulkabacken är :)
Så va vi där och åkte och vi slog inte ihjäl oss konstigt nog.. vi höll på att köra in i en gran och en stubbe och sen var det ju alla reilar som va dör vi höll på att köra på ;) jaja.

Efter ett tag så fikade vi väl och sen va vi där och hade det skoj. Älskar henne & vär sjukaste humor haha. Lite bilder från idag eller?

Kung dag! i morgon blir det lager 157 med bruuuden!

dryyyygt..


Sitter här och tjockar mig med chips och cola & funderar på om jag ska klä på mig och gö nån nytta här i livet.. jag har en bokrecension som måste göras matte och fysik prov som ska va klart till nästa vecka! hmm dags att gå upp ur soffan nu kanske?



jobb på vasaloppet

Hej igen, orkade verkligen inte skriva igår.. men skriver om går dagen nu (y)
Vi skulle gå upp vid halv 7 men vi råka somna om till halv 8 hihi, så vi gick upp fixa oss sen gick vi ner och gjorde varm choklad och packa väskan. 

vid 20 i 9 typ så kom Micko han som skulle sjutsa oss till mora, när vi kom dit så åka vi buss med några kais tjejer. Vi skulle jobba i oxberg så vi åkte dit och vi skulle stoppa bilar så dom inte körde ivägen för skidåkarna, så vi satt en väg bom uppe vid stora vägen sen så gick vi ner till spåret. 

De va jätte chill eftersom de inte kom bilar för vi hade ställt väg bommen där uppe ;) så vi satt och kollade på skidåkarna och fikade :D 

Efter ett tag så såg jag hur Maya la ner sin macka och kollade på något så jag skulle kolla dit och då kom det två människor så jag vart jätte rädd och skrek :o så dom skratta åt mig.. men jaja 

vid 12-1 typ så åkte vi tillbaks till mora då gick vi till Emilia (Mayas syster) sen så åkte vi in till noret & jag har ingen aning varför men vi träfffade johan lite sen så ringde jag pappa och frågade om vi kunnde åka hem med han.
Då sa han att vi ficka ta oss till öna. Så vi åkte in till mora och gick dit :)

Vi skulle åka Daniels typ flak/skåpbil eller va de heter så vi satt där inne med en hundbur och Sebbe, hah :)
När vi kom hem åkte vi till Maya och plocka ihop mina grejer sen så åkte vi hem till mig och kollade på film & båda två somna haha ;) sen åt vi lite och fortsatt kolla på film, vid halv 9 gick vid hem till Maya och jag hämtade min telefon för den glömde jag där ;) efter de gick jag hem och kollade facebook och sen la jag mig i soffan och somnade! 
så nu ligger jag i soffan och kollar på pocahontas :D 

Idag ska jag nog plugga lite! puss :*





BAAAANG!




Extremt fina bilder från igår.. HAHAH 

släpp pattarna fria de är vår!

hejhej och förlåt att jag inte bloggat på hela dagen idag & igår.. men ja i söndags va jag med Johan :) sen vid 5 åkte jag hem och sa att Maya skulle följa med mig och äta så vi gick typ runt och kolla överallt på alla matställen men de va jätte mycket folk så vi gick och köpte chips och gick hem ist :)
på kvällen kollade vi på film och åt chiips :D Maya låg och sov i soffan så jag roade mig och måla lite mustach och ihop växta ögonbryn på henne ;) fast hon kommer blir ganska arg om jag lägger ut en bild.. :(

Idag vaknade vi först vid 11 sen somna vi om och vaknade vid 3.. jobbigt. Vi åt frukost och klädde på oss och så sen gick vi och handla till matsäcken vi ska ha i morgon när vi ska jobba :)

sen har vi försökt att fixa stolar så vi kan sitta i morgon HAH men vi hittade inga.. men blir de karatefylla :D



Bellllisen :*

Hej hallå! 
Dagen idag va väl helt okej, som sagt var jag hos Farmor&Farfar. Vi åt spagetti och nå köttgryta som var sätte gott tyckte jag ;) sen åt vi glass efter med oboý i (L)
Sen kollade jag klart på silent hill också sorry Lina.. men den va bra!

När jag kom hem så åkte jag hem och typ hämta min väska och dator, sen åkte jag till Belllisen :D hemma hos henne åt vi kyckling tacos och de va jätte jätte STARKT! vi fick lov att gå ut för det var så starkt.. men på andra sidan skulle vi ut och hämta kläder ;)
när vi hade tagit in kläderna började jag kolla igenom dom och hittade lite saker jag tog med mej, ed tackar jag för Bella :*
efter det kollade jag å Bella på A cinderella story och den va bra eller jag hann bara se halva.. så jag ska fortsätta kolla på den efter melodifestivalen!

Som sagt sitter jag och kollar på meldoifestivalen, och in väntar mamma som ska komma med mitt silver schampo och så ska hon klippa mina toppar för som är jätte slitna och måste göras NU! får göra resten hos frisören sen ;)

Det var min dag, ganska tråkit inlägg kanske men puss :*


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! 
Jag har nyss vaknat och nu kollar jag lite saker på datan och kollar tvn lite.
Igår så hittade jag inte på något speciellt, jag fixade Ellis blogg lite fast vet inte än om hon vill ha det så.. så ska kolla med henne idag ;) sen kollade jag bara på film hela kvällen! :) fast efter typ halva filmen somnade jag i soffan för jag hade mitt täcke här.. så jag somna och i morse när jag vaknade så låg jag kvar här haha ;) ingen som väckte mig igår heller så jaja ;) 

Idag ska jag till Farmor&Farfar och äta och träffa kusinerna, de ska väl blir roligt om vi inte är där så länge för det finns nästan ingenting att göra där hehe. Men det blir säkert kul ändå!

Nu ska jag äta frukost! bloggar mer sen puss :*


Bilden har ni sett förut jag vet meeeen har ingen annan här hehe..

Tankafetast är tillbaks!

Tankafetast är tillbaks!!!!
mitt liv är inte förstört!!
nej skojja men är glad över att ha de tillbaks :*


SPORTLOV!

Hej hallå! Skolan idag gick väl bra förutom att jag inte klara nått av proven.. men Fysiken ska jag bara komplitera och matten blir väl att plugga på under lovet.. Ju nu är det i alla fall sportlov och de är superduper skönt!! 
vet inte riktigt vad jag ska göra än men plugga måste jag gör ibland hehe. 
Nu ska jag nog.. hmm jag har ingenaning men bloggar mer ikväll och berättar vad jag gjorde den första kvällen på lovet ;)


Gammal och söt bild på mig och Lina! BANG!

Hemma och är duktig! :*

Hej igen! nu har jag varit hemma ett tag som ni kanske förstod ;) 
hos doktorn eller a doktor och doktor de va en sjuksköterska men skit samma, det gick bra faktiskt! jag hade inte halsfluss (y) bra de för nå sånt orkar jag inte med.

När jag kom hem där ifrån så pluggade jag skriv Fysik frågor och så. Sen var jag jätte duktig och diskade ;) Sen har jag väl kollat på tv och så, gjort en ny header till Maya också, kan ju kolla på den om ni vill http://majafluff.blogg.se/ ;) Nu så ska jag kolla på tv eller nått hihih puss :*



Doooktor!

Hejhej, just nu så sitter jag och kollar på tv. Hade tänkt att jag skulle gå och äta frukost nu! men i alla fall vid halv 11 så ska jag till doktorn.. vill inte dit de är så äckligt när dom kör ner en jävla träpinne i halsen! aa jag ska kolla om jag har halsfluss :( Hoppas inte att jag har det men om jag har de så får jag ju medicin så det går över, och de är ju bra! ;)

När jag kommer hem så är det bara att plugga stenhårt ju! har båda proven i morgon! fast räknar med att jag inte kommer klara matten för att dom som är bra på matte tyckte de va svårt! :o 
jaja nu ska jag äta frukost!



Rubrik

HEEEEEEEEJ, kom inte på en bra rubrik haha ;) jaja idag pluggade jag och kollade på tv sen lite senare kom Maya för hon skulle färga håret på mig, då gick vi och köpte en till färg för jag ville inte ha fläckligt haha! sen när vi kom hem fägade vi det väl. Så nu har jag lite mörkare men jag är nöjd! huvud saken de.

Efter de gjorde vi inte så mycket, men typ vid 6 halv 7 eller de kanske till å med va vid 7 så gick vi i alla fall till daisys eller hur de stavas ;) vi åt och sen fick jag världen jävla håll för jag hade inte ätit sen frukosten vid 9 :o 
sen gick vi och gunga för Maya ville de sen gick vi väl hem efter ett tag eller ja Maya gick till sig och jag till mig ;) nu är jag hemma och kollar på tv lite och nu ska jag plugga!(y) 


Bild i repris ;)

Pluggis

Hejhej, just nu så pluggar jag inte eftersom jag bloggar! men jag har pluggat fysik ett tag nu och det går väl bra tror jag ;)
vet inte riktigt va jag ska göra mer idag.. de är ju hockey fast eftersom jag är sjuk kan jag nog inte gå :( fast jag behöver ju klippa mig ock färga håret så om man skulle färga håret kanske? aja vi får se hur det blir med de!

Jag skulle behövt städa också.. fast de lär väl inte bli av förstår jag ;) får skriva sen va jag hittade på!


ALLA HAR VÄL VART FJORTIS NÅNGÅNG! (A)


RIP Tankafetast!

dom har inte kvar tankafetast!!! :'(
och dom ska inte ha kvar picnik heller! där redigerar jag bilder och mina headers :(
blir så ledsen.....

promenad!

Hej allihopa! 
Nu är jag hemma igen efter en liten promenad med Maya :)
först gick vi till konsum så jag köpte hårfärg sen skulle jag köpa halstabletter också men då vill han i kassan ha legg på de :o alltså vem kom på att man skulle vara 18 för att köpa halstabletter! :o de är ju sjukt..

jaja vi gick till willys och köpte andra som vi fick köpa ;) ja sen va Maya hungrig så vi gick till ica så hon köpte bebismat ;) haha så jävla slut.. fast på andra sidan köpte jag päron dryck som var för bebisar ;)


HAHAHAH jaa :')

sen gick vi till statoil och köpte juice för den där pärondrycken va för jävla äcklig!! 
efter de va vi väl ute och promenerade runt orsa (y) ganska härligt måste jag säga de va att komma ut när man inte har vart ute sen i förrgår!

Nu blir de kolla film eller sova och så får vi se hur de blir om jag går till skolan i morgon eller inte! men nu har jag böckerna hemma i alla fall för Emil (Bror) hade lagt som i dataväska -.-' 

puss :*

suuuck!

Hej igen! just nu ligger jag och kollar på film och skriver lite här. Filmen är bra fast har sett den förut men den är ändå bra :) Emil min bror kom ganska nyss hem och då har han bara tagit med  datorn från skolan.. och då kan jag inte gå in på so i alla fall för dom ligger i en mapp man måste vara in skolan för att komma in på tydligen... så ja de vart ju jobbigt!

känns bra att jag inte har varit utomhus sen i förrgår.. eller inte!?! får väl hitta en vän och gå en promenad eller nått efter filmen ;)

Jaja nu ska jag kolla på filmen, bloggar mer i kväll :*





hemma :)

Hej, är hemma från skolan idag också! har fortfarande cp ont i halsen :( jaja nog om klagande!
Jag ar kollat på tv idag oc väntar på att min bror ska komma hem med böcker till mig (y) haha ja sen vet jag inte va jag ska göra förutom att plugga.. jaa har ganska tråkigt liv när jag är sjuk tycker jag och de är säkert ganska tråkigt att läsa bloggen eftersom jag inte gör något på dagarna... förlåt för det men :*



Saknar dej!

blir så arg!

Fan att man är sjuk! som jag sa så har jag cp ont i halsen så de känns som jag dör varje gång jag sväljer okej överdrev lite haha men jävligt ont gör det i alla fall.

Sen låter jag ju som ja jag vet inte :o fan varföe just nu för :( har so som ska in eller a skulle vara inne i måndags sen engelska glosor tror jag, bokrecenssion eller hur fan de stavas som ska va inne i veckan och jag har inte börjat läsa boken!

Fysik & Matte prov på fredag som jag också sagt men det är sjukt mycket det här veckan!! har vekligen inte tid att vara sjuk nu :(

Nu har jag klagat så nu får de va bra ;) Ligger i sängen och ska sova nu och HOPPAS att jag är bättre i morgon!

En liten porrtamuff kanske skulle passa hern?

Jo nu har jag ju varit hemma hela dagen :) tog nyss en dusch å fan va skönt de va :D 
nu har jag bara ont i halsen och låer förjävligt annars så mår jag väl bra, blir att gå till skolan i morgon i alla fall!
Idag har jag väl inte gjort nått alls typ.. jag ar kollat på tv och ätit ;)
nu snart sa jag plugga lite matte som jag behöver sen blir de väl att sova och tagga skola i morgon.. eller inte ;)  jaja nått man måste gå till tyvär :(


Nu vill jag ha sommar!

Måndag idag då

Hej på er, vart ingen skola för mig idag! har inte feber längre men har jätte ont i halsen och så.. jobbigt menmen. Idag hade jag tänkt att jag skulle plugga lite eller a mycket har matte prov på fredag och så har vi fysik prov på fredag också :o jobbigt men tur att jag har matten hemma då ;)

Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, hade tänkt att göra frukost snart så kan jag börja lite med matten.. Sen skulle ju so uppsattsen vara inne idag också men de har jag väl inte gjort... jaja får plugga som f*n i forsättningen ;)



BLONDIE!


dear john

Måste bara säga hur sjukt bra filmen dear john är!!! den är jätttejätte bra! vill bara se den om & om igen känns det som. Den rekomenderas iaf för dom som gilllar drama och kärlek typ haha ;)

sen måste jag säga att killen som spelar "John" är så sjukt jävla snygg! 



sjukt snygg!


sjuk...

Heej. Förlåt för en dålig uppdatering idag. Men jag och Lina har väl bara chillat hela dagen :) Kommer nog vara hemma från skolan i morgon eftersom jag har feber :( åå jävla jobbigt de är alltså! 8loggar från telfonen så orkar inte skriva nå mer haha. Men pusss på er!





SängEn!

Heeeej, Just nu ligger jag och Lina i sängen, vaknade för typ en timme sen. I alla fall jag ;)
Idag hade jag tänkt att vara med Johan, så de blir förhoppningsvis så! Idag kommer också min bror hem..
Vet inte riktgt vad jag mer ska skriva just nu, men bloggar mera ikväll!


Bilden är från nyår!


nupuppippipp helg

Heeeej, förlåt att jag inte har skrivit på hela helgen.. men nu är det lörda kväll och jag ligger i sängen med Lina & bara chillar :)
Igår sov jag och Lina hemma hos hennes mamma, det var väl skojsigt! orkar inte berättta nå mer om fredagen. Idag så vaknade jag hemma hos Lina när klockan var 9 och jag började peta på Lina men hon bara var sur och vände på sig.. så jag somnade om och vaknade typ en halv timme senare utav att Linas mamma och Ida kom hem! Dom skulle till aquanova dom så dom åkte igen, då gick jag och Lina upp och kollade på tv och åt frukost och bara tog det lungt! :)

klockan 12 halv 1 så skulle jag till mora med Ulla, så hon kom och hämtade mig så åkte vi till mora. Jag köpte inget men Ulla fick sig en ny bh iaf ;)

Sen åkte vi hem till Ulla var där ett tag sen åkte jag hem ett tag & sen till mora igen för vi skulle till morfar och gö någonting, fast jag satt vid datorn och drack fanta! (L) 
Och nu ligger jag och Lina och chillar i sängen och ska snart hitta på nå skojjj! fast Lina den jäveln har smittat mig så jag känner att jag håller på att bli sjuk igen!?!?? vill verkeligen inte dee :( så blir att knarka huvudvärkstabletter och dricka te så går det nog bra! :D




Känner du lyckan genom sorgen

Nu ska jaaag sova för jag äääär trött ;) men som sagt är jag glad för min telefon lever igen :DDD


Testas att göra ett telefon inlägg :)

dsc00076 (MMS)

Testas att göra ett telefon inlägg :)


tjululululuuu

Hej babe´s :)
skolan idag sög verkeligen och då menar jag verkeligen de.. jaja vi hade nästan bara 5 minuters raster och inga roliga lektioner. ja sen var de äcklig mat också, bruna bönor & fläsk usch på de :(
orkar inte skriva nå mer om dagen idag..
men nu ska jag antingen fixa naglarna eller kolla på film eller så blir det sten hård träning!! måste ju va smal till sommaren för den börjar ju närma sig!!! eller kanske bara är önsketänkande jaja skriver mer ikväll pusss!

ska bara berätta att min xperia går att ladda igen! Emil sa att jag skulle pröva att ladda den igen och aa det funka ju :D


Tralalalallallla.

Hej,idag hade vi ju sov morgon som ni kanske förstog utav förra inlägget. Men som sagt Elli kom hit i morse så gick vi till skolan tillsammans! skolan var väl rätt okej idag hade bra lektioner fick sluta 40 minuter tidigare från NO för Shigeru är ju lite som han är så vi sa bara: Shigeru vi slutar om 5 minuter så fick an brottom och så slutade vi ;)

Nog berättat om skolan nu, efter skolan så åkte jag och Elli buss till mora så var jag med Emma ett tag sen så var jag med Elli igen :) vi gjorde väl inte så mycket vi åt så min käke typ vart damp så nu kan jag inte öppna munnen helt :o 

Vid 6 gick vi till hockeyn som började 7 och lite innan de kom väl Madde och va me oss där och sen åkte vi vär kära lilla cpbuss hem (a) ganska bra dag idag i alla falllllll :D


Jaa säger bara de...



Allla hjärtansdag.. igår

Heeeej, hann inte skriva nått igår och de ber jag om ursäkt för... Igår var de ju alla hjärtansdag och jag fick ingen puss eller jo av Lina såå snällt så :) Igår skulle de vart 5 månader mellan mig och marcus också så himla gulligt att de skulle vart på alla hjärtansdag!

Igår efter skolan va jag med Elli också sen lite med Emil & Linus :)
Orkar inte skriva mer om igår.

Just nu Ligger jag i sängen och Elli är här också, snart ska vi till skolan tror jag :*



Daaagen :)))))

Hej, täkte berätta om dagen som vanligt idag :) först var jag i skolan och de hände väl inte så mycket förutom att jag hade raga på smisken för han sa att jag fick lov atskriva om mina 2 A4 papper jag hade skrivit... jaja
Efter skolan gick jag hem och åt sen kom Lina så gick vi till träningen eller aa vi kom till willys då hennes pappa kom. :) träningen gick inte alls bra idag..:( men det kan ju inte alltid gå bra heller! 
Nu ska jag chilla ett tag plugga lite sen får vi se vad jag hittar på..


Måste bara säga att jag saknar de blonda då&då.. :'(


HEJ

HEEEEJ

Borlänge

Hejhej, hann/orkade inte skriva går. Men igår åkte i allafall jag och Lina till Borlänge, vi skullle till kupolen! :D vi åkte tåg dit och det gick väl bra sen gick vi där ifrån till kupolen. När vi kom dit gick vi väl i affärer och så, vi skulle åka hem 18:20 igentligen men vi var klara 2 timmar tidigare än det så vi tog en buss till Falun och så gick vi till ica där och köpte nått att dricka sen åkte vi till mora. 

I mora kom Janne (Linas pappa) och hämtade oss så vi gick och köpte Pizza och sen åkte vi hem och kollade på solsidan :) Efter ett tag åkte jag hem och städade och duschade! (y)

Det jag fick med mig hem!


Linne från Bikbok 99:-


Tröja från Newyorker 99:-


Linne från Newyorker 99:-


Skor Newyorker 139:-

Ja jag är i allfall nöjd med mina köp! 



inte orkat!

Hej på er! har bara inte orkat blogga dom senaste dagarna, förlåt för det!
tänkte berätta vad jag har gjort dagarna jag inte bloggat ;)

Onsdag,
Ja det började bra och slutade bra! på morgonen hade jag ju sov morgon (y) första lektionen var svenska och det va inte jobbit eftersom Lisa bara berätta en massa. sen flöt det på bra i skolan tyckte jag, när jag slutade åkte jag, Maya och Lina buss hem till henne och åt toast! vid 4 typ gick Maya ner till bussen för hon skulle hem, och jag och Lina gick ett varv runt vär gammla skola, Vid typ halv 5 så kom Emil och hämtade oss och skjutsade oss till träningen, så snäll så :')
Efter träningen åkte jag med Lina hem och åt så kollade vi på solsidan lite, sen kom Emil så va vi med han och Martin till alv 10 då vi åkte hem ! :)

Torsdag,
på Torsdagen hade vi ju skridskodag ute på sjön, men vi skulle ut dit vid 12 så vi var i skolan först. Vi hade sov morgon för Lisa skulle rätta nationellaprov så vi hade ingen engelska, Martin kom och hämtade mig med spark så så fick jag skjuds till skolan :') 
I skolan var det väl inte jobbigt eftersom vi "slutade" 12 eller a 11 slutade vi men vi skulle hinna äta och så också :)

När vi skulle gå till sjön gick jag med Madde, Bella och Elli. Vi gick först till Maya och hämtade min spark och sen till sjön. Jag och Elli som hade spar skulle bara åka 2 varv medans dom som som åkte skridskor skulle åka 3 :) vi började åka direkt vi kom dit så vi kunnde åka hem.
När vi var klara så skulle vi åka hem till Elli över isen, så Rassa, Kevin och Henke skjudsade oss på sparken nästan ända hem :') 

När vi kom hem till Elli så åt vi lite och sen kollade vi på Film, vi kollade på tv tills det bliev mat då vi gick och åt, Efter maten satt vi vid datorn ett tag och sen gick vi upp till Ellis grymma Farmor! hon är så jävla söt
Vid sju kom Emil och mig så var jag med dom ett tag och jag vae kung på att köra, körde runt u en ring ihihhi ;) seeeenn åkte jag hem och duschade å sov!

Fredag,
Ja jag hade ju vaknat flera gånger på natten och svettats eller frusigt på morgonen när jag gick upp kunnde jag inte stå för känndes bara som jag skulle ramla i hop oc allt var suddigt, inte kuul alls :( men efter ett tag kunnde jag gå lite jag börja göra frukost då det kom tillbaks så jag gick lova att sätta mig ville vara spy och nej det var hemskt!
Ja som ni kanske förstår gick jag inte till skolan, jag låg hemma och kollade på film precis hela dagen! kolllade på 8 filmer :o fast satt vid datan lite i mellan och åt, kännde mig bra hela dagen förutom att jag hade ont i huvet! 

Hände iget mer den dagen typ, förutom att jag vart jätte ledsen för jag kunde inte åka och hälsa på Johan.. :/

Nu,
Inatt har jag inte vaknat en ändå gång! och jag känner mig pigg! såå jäva skönt :DDD
Idag skulle ju jag och Elli igentligen åka till örebro och shoppa med de blev inte så eftersom jag var sjuk igår och Emil min bror som vi skulle bo hos, han var också sjuk.. men aa vi får ta det en annan gång :) 

Nu ska jag gå upp och äta frukost i alla fall :)



jag vet vem jag är när jag är med dig.

Hej alllla sötnosar! 
Skön dag idag i skolan, började med Svenska första lektonen och då var vi bara i bibloteket och lyssnade på nå grejs om böcker.
sen hade vi bild och då skulle vi bara kolla på en bild och skriva massa saker om den, tråkigt. men aa & sen hade vi so och slutade 10 över 11 (y) fast jag och Elli gick och åt i skolan för de va väl okej mat!

När jag kom hem så kollade jag på film "Poppers pingviner" den va bra :D 
sen var jag duktiga och träna så nu ska jag duscha :)



Jag har glömt dig en vacker dag..

Tjululululluuu! Idag har dagen varit väldigt upp å ner fast jag har haft mensvärk och fick lite rage då och då.. men ja så är de väl ibland ;) 
när vi skulle åka upp till ishallen till träningen så åkte polisen efter oss :O läskigt så när vi kom upp till ishallen hade vi brottom så janne (linas pappa) pratade me dom.. inget alvarligt som hände iaf :) 
och i morse när jag skulle gå till skolan så ramla ja mitt i vägen.. så bilarna stanna och jag skämdes ganska mycket vill jag lova ;)

Nu hade jag tänkt att jag skulle tvätta ansiktet och plocka pp lite i rummet och sen sova :) & i morgon slutar vi efter lunch!! :D


Efterblivet jaaao!?!?!?

Helgen i säs!

Hejhej, har inte kunnat bloggat nå i helgen eftersom jag ar varti säs med Lina :)
Farmor kom och hämtade oss efter träningen så åkte vi till säs där dom bor, när vi kom dit så sminkade vi oss och fixa håret lite granna så gick vi ut och tog kort! 

Här är några.


























Det var förstadagens bilder de! eller a några av dom ;)

Nästa dag:
Vi vaknade typ vid 10 halv 11, vi gick upp och åt frukost och sen börja sminka oss och grejjja ;) sen gick vi ut på sjön för vi skulle ta kort där när de var sol, men de va ju bara de att de va jävla kallt men a vi gick ut iaf, jag visste at de va stöp på isen men de tänkte väl inte jag på så jag ställde mig och hoppa med converse på isen.. inte de smartaste kanske så ja jag blev ganska blöt om fötterna.. ;) 

men här kommer bilderna iaf :)




















Älskade Lina så himla fin, men hon kommer döda mig för de här.. (L)

jajaj sen så skulle vi baka när vi kom in, vi skulle baka vanilj bullar och aa de kan jag bara säga en sak till. LYCKAT!




Och där kom de.. när vi hade gjort 2 plåtar... SUCK!

Jjajaja kungliga dagar med Lina iaf!



Nu blir de snart sängen, kommer bli så skönta att sova i sin egen stora varma säng en hård liten som inte va min eller Linas!
och i morgon på idrotten blir de att bada! :D





Minnen!

Hejhej dagen varit jätte jobbig idag... massa snuskiga lektioner som var jätte tråkiga och aa ingen bra dag dag!
nu ska jag plugga.. och de gjorde ju inte saken bättre hehe..:p
jaja tänkte lägga upp lite bildert från stunder jag minnns som var kuliga hihi :)
























Ja jag vet att alla bilder är extremt "fina"

men minnen :')

ny header.

HAHAH igenigenigen så har jag ny header jag eftersom jag och Lina ska fota i helgen så kommer jag göra en ny men den jag hade nyss var för jävla ful!!!

ska inte byta så mycket snart när den andra kommer ;)

jaja,och jag vet att jag har rött och rosa och att dom färgerna inte passar nå bra tsm alls! men nu är de så :D


dag-en :)

Helllo,  idag har dagen varit ganska bra förutom att jag gick upp tidigt... :p 
lektonerna gick bra och allt har bara varit allment bra ;)

bilder från dagen :))))))


Nya tröjan ♥



Muuuums!

Nu blir de plugg!

Kuuuuul...

Satt och tänkte igår att jag skulle gå upp 6 för jag skulle sminka mig och inte ville komma försent, så jag gick upp sex och när jag står och gör frukost kommer jag på att jag har sovmorgon till 10.. kul att jag gick upp tidigare än vanligt.. eller?!?!? 

Ska bara pluggga idag och städa & sen kan jag säga att kläderna kom igår :DDD





hahahahah fulaste bilderna i ett ;))