Grattis Isabella!♥

Idag fyller min lilla kusin år! :) så ska väl dit och äta nu puss.



midsommar och lite till

Hejhej, har inte riktigt haft tid med att skriva på bloggen i helgen men jag gör de nu i alla fall :) 
på Torsdagen så cyklade jag och Maya in till mora för att jag skulle köpa en jacka hah. Vi var väl där nästan hela dagen, hade de mys och åt glass för de var ju faktiskt jätte fint väder :) 
När vi kom hem igen så åt vi och sen efter de drog Maya så va jag med Lina, ja vi va lite alone ett tag tills vi va med Oskar, Jocke osv. Jag gick hem vid 12 och sov förja va jätte trött.

Fredag så va de ju midsommar! jag va nere i vattnäs och åt med Linas släkt, gjorde världens fulaste krans så ja sket i de och fick massa myggbätt eller nå så de kliar som fan i huvet på mig... :( 
efter vi hade vaer där åkte vi ner på campingen och va med Oskar,Jocke osv, de va kul de jag hade jocke i en fiske lina hela kvällen (a) 

Lördag, midsommardagen! va vi nere på campingen, slutade med kaos alltihopa. Lina fick världens snefylla och skrek,grät osv nästan hela kvällen :( men de fanns ju anledningar till och jag som är en så duktig barnvakt försökte ta hand om henne och ja jag lyckades ju faktiskt :D 

ja jag tycker har vart en jätte bra helg eller va man ska säga!




Min pärla som är så fint pimpad (a)

nu bilder från midsommardagen :D

Malin, jag och Frida så fina flickor!

jag och frida <3

Maaartiiin :)

tillsisst jag och min älskade fru! 
älskar dig!



Skype

som den gamma goda tiden, skype så här på kvällskvisten :) 

ja å bilden är ju också från den gammla goa tiden :D


GLADIS

hej, ja jag vart lite arg nyss som kanske ni märkte i förra inlägget.. men ja ibland så är man arg, men nu är jag glad!

Tänkte bara säga att jag älskar dig så sjukt mycket och är så sjukt glad över att jag har dig som min bästavän och att du alltid finns i mitt liv! du gör mig så glad gumman, även om vi bråkar så älskar jag alltid dig lika mycket!
sen vill jag bara säga att jag älskar min  pojkvänn väldigt mycket också


nej fyfan fml.

Blir så jävla förbannad på människor som bara ska lägga sig i hela tiden, jag blir bara argare och argare. Fan sköt ditt liv så sköter jag mitt, bara anklaga mig för allting ja men de fatta man väl att de bara skulle bara MITT jävla fel! fan dra åt helvete med dig.




Du är värd de bästa.

Hej, ja nu ligger jag på golvet och har de bra! är så jäääävla mätt så jag tror jag spricker.. men man kan ju inte klaga för vädret är ju underbart! 
fast ja de hjälper ju inte att man ligger inne.. ska väl duscha sen ska man ut i de fina vädret :)


Du ska inte behöva gå igenom sånt här gumman, vill bara de som är bäst för dig! så gör rätt nu och tänk på vad som är bäst för dig och inte han! vet att de känns svårt men de kommer bli bra de lovar jag dig!
Jag älskar dig<3

SALLAD!

jo hej igen :) eftersom jag inte visste vad jag skulle göra ikväll så blev de att åka till maya och grilla med hennes familj, sen drog vi hem hit. Eller ja min bror är ju inte den smartaste person så han la nyckeln i brevlådan och porten låser 9.. så ja jag å maya stod här nere och försökte rycka upp porten.. men tillslut så ser vi en granne i fönstret så jag står utanför fönstret och pshykar hnm tills han öppnar, ganska pinsamt ja.. men ja nu är vi här uppe och Maya sitter å läser och jag pratar med älsklingen min :) och ja nu har vi setat och ätit sallad.. puss


den tog slut :(

hejhopppppppppp

jaa, nu sitter jag hemma i min ensamhet och funderar på om jag ska ta och städa... det kan ju faktiskt vara en bra ide eftersom mitt rum ser ut som de gör ;) 
jaja igår va en trevlig kväll md Lina och hennes syster, vi gick ner en sväng på campingen och gunga för de var ju faktiskt varmt igår för en gåns skull. Sen gick vi hem och kolla på masjävlar ;) 
Underbart att sova med Lina igen, hon är som en snuttefilt man inte kan sova utan! 

ja och ikväll är jag ensam så får väl se vad jag hittar på, Lina kanske kommer hit en sväng annars blir de väl bara mys framför tvn helt alooone :) 
puss


ja men visst är man söt..

jagälskardig!

Tro om man ska sova lite nu då?... svar JA! 
haft en ganska trevlig dag idag med bästavännen min i mora sen så åkte vi hem och sov en stund, sen blev de att träffa ulla en sväng och sen Emil å Martin :)


tro om stumpan är lite trött? 
älskar dig och finnas alltid för dig! fast jag kanske inte är bäst på att stötta dig å trösta dig när allt är som värst men jag älskar dig!



Grattis bästa!♥

Idag fyller världens bästa Ulla år! Grattis till den bondlurken :) 
Ja just nu ligger jag väl i sängen och funderar på livet och tänker gå upp och duscha! sen vid 5 åker jag upp till Ulla och äter tårta ;) och senare ikv blir de väl att va med Lina!
gud vilken gosig dag de kommer bli puss :*


jää badabadabada :D

Grönalund :)

Heeej, igår var vi ju på grönan! de vart en riktigt lyckad kväll tycker jag som tillbringades med Elli,Lina,Martin,Filip och Stegen :) vi kom hem vid alv fem typ vi skulle gå hem med Bärgan och Martin elle rja Martin cykla och Bärgarn åkte moppe, men de höll ju inte så länge... Bärgarn görde ut på nån äng så kedjan böjde sig på mitten eller nå ;) hhaa så han fick gå hem till Martin med moppen ;) 

Jajaj jag och elli vaknade vid halv 2 idag tror jag så åt vi frukost och nu ligger jag här och har de bra! Ell ska snart dra så jag kanske ska till mora en sväng :)





älskaälskaälska! :*

SOMMARLOV!

äntligen sommarlov! och min abetyg var bättre än väntat iaf :D bara 6 F.. nu sitter jag och Elli och väntar på bättre tider så vi gå mot skolan så bär de av till stockholm! 



älskar er bästa! <3

skolavslutning i morgon!

Taggad till sommarlov och grönan i morgon! 
nu ligger jag och Ellii sängen och ska sova och up vid 6 för att fixa oss, skit skönt med sommarlov men de som inte kommer blir så kul är ju att få betygen... men ja jag vet ju att jag inte kommer få godkännt i så mycket men ändå.. aja nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen! puss 


bild på´mig och elli från förra året! 


du&jag

Hejhalllå, just nu sitter jag i Linas soffa och är typ halv död efter att ha damsugit hela lägen heten och diskat, duktiga tjejer här! ja sen måste jag bara säga att jag har tappat bort båda mina husnycklar... så jävla sålig så nu får jag ju betala massa för sånt skit.. blir så trött på mig själv ibland.

men jaja igår va vi med Emil och Martin ett tag sen lite senare va vi med Johan och Gegga :) och idag har jag och Lina inte gjort så mycket men man kan ju inte göra saker hela tiden heller ;)

jaja sen har pappa sagt upp lägenheten också så då ska man flytta igen då!! puss 



hejjagärsämstpåattbloggavadädu?

Heeeej igen, har inte haft dit med att sitta vid datan så har inte blivit nå bloggande på senaste.. :( och de kommer nog fortsätta så. 
Men jag mår bara bra iaf lever livet som man ska göra och bara har de bra! nu ska jag duscha sen blir de att cykla till Lina igen då, såå vi får se när nästa inlägg blir puss! :*


Älskar dig bästa! vet fan inte vad jag skulle gjort utan dig.


lebbigt i sängen med bästa!

Heeeeejj, nu har jag tid att blogga!
ja i lördags var jag först i rättvik en sväng sen till Farmor och Farfar och åt! sen kom janne och lina och hämtade mig för vi skulle duscha och så innan vi åkte till vansbro.
så vid 9 kom Klas, Kristoffer och Johnny och hämtade oss så åkte vi till mora och gjorde lite saker sen vi 11 kom vi äntligen iväg till vansbro, fast ja när vi kom dit var de bara vi där... men vi hade roligt iaf jag och Lina höll stämningen på topp i bilden! Hahah 
ja när vi kom tillbaks till mora va vi på donken och ja lite överallt :) lyckad kväll var de i alla fall.

på söndagen så fick jag lov att åka upp till farmor och farfar igen klockan 12 :o så jag var typ död.. medans Lina ligger hemma hos mig och sover ända till 5!??! ja när jag kom hem vid halv 6 typ så hade hon åkt hem :( men hon hade gjort en jätte gullig lapp där destod "Hej Älskling drar nu ja, men vi får väll höras mer ikv puss ps: HAR BÄDAT SÄNGEN"
så söt hon är :)

och senare va jag med Klas,Kristoffer och Johnny ett tag sen drog jag till Maya och kollade på bb finalen! 

lyckad helg :D

Sissta skoldagen va de ju idag också, chill de gjorde ingenting somna på tre ställen, städade skåpet och spela brännboll ;) efter skolan va jag med Bärgan och Martin ett tag sen kom Maya och sen Lina!
så nu ligger jag och Lina i sängen och dampar söööööönder puss :*





Saknar dig älskling!

blogggar i morgon

får blogga mer i morgon orkar inte nu !!!!!!!1


Borlänge med majssan

Hejhej ja igår så var jag i skolan som vanligt och sen åkte jag och Maya till borlänge! jag gjorde klart min svenska interjuv igår också ;D 
ja i borlänge så köpte jag en klänning och skor till skolavslutningen sen byxor :) hände inte så mycket mer bara att jag skämde ut mig ett antal gånger ;)

när vi kom hem så va jag hos maya ett tag sen så var jag med Lina, Emil, Martin Bärgarn osvosv.. sen åkte jag hem och sov och fyfan va skönt de var! 
jaja nu ska jag gå upp och duscha för jag ska till rättvik! ha de så bra bitches :*



Hahah Maya ;)