Kort inlägg!

Nu ska jag och Elli äta för dom som ville veta :)



Har inget liv hehe.. :p

hejhej hemskt mycket hej!

Heeeeeej, idag har dagen varit superduper bra!
Började med en helt galen IUP alla va typ skit sura :o Smisken (Läraren) skulle ta Linas telefon oc då fick hon värsta utbrottet och typ skrek jävla äckelgubbe och massa, och för dom som inte fatte det är de nte Lina Viborg jag brukar va med utan en i klassen ;)

Sen så skulle han flytta på mig och Elli för vi "pratade" för mycket.. :o så han typ tog tag i stolen och skulle dra bort mig men jag höll i Elli haha, för jag skulle kolla i hennes bok för min var hemma så bara fortsätte han så jag putta han ganska hårt i revbenet så gick han..

Jajaj efter de hade vi so, var i datasalen :)

Sen va det sv/eng och efter de slutade jag efteraom idrotten var inställt (y) 
så jag väntade i skolan tills typ 2 då Lina slutade så åkte vi hem till henne, var där ett tag sen gick vi och tränade :)

Ja fast efter träningen åkte vi till donken och tjockade oss lite :') 

Seeen kan jag säga att kläderna från hm inte kommit än men kommer förhoppningsvis i morgon!!! hoppas på de :D



Villll ha sommmmar NU trött på vintern som FAN! :'(


____________________________________________________________________

Dagens låt: Äckligt- Ansiktet
Dagens outfit: Svarta jeans & En vit T-shirt
Dagens happenings:  träning & donken
Dagens trevligt: Slutade tidigt :)
Dagens otrevligt: att kläderna inte kommit. :(
Dagens smart: hmm.......
Dagens osmart: donken efter träningen..
Dagens godis: inget
Dagens köp: Inget :o
Dagens saknad: min katt!
Dagens humör: Glad :D
Dagens favorit: Donken!
Dagens TV: Disney!!
Dagens frukost: macka & O´boy
Dagens lunch: Några oliver i skolan..
Dagens kvällsmat: Dooonken <3
Dagens träning: Konståkning :)
Dagens mys: Soffan just nu!
Dagens hangup: -
Dagens sanning: Jag har ont i ögat.. :/
Morgondagen: Jobbbig so som jag inte alls ser fram emot..

ett tag :)

Heeej, som ni kanske har märkt har jag bytt header igen!!! fast jag kommer förhoppningsvis inte ha den så länge..hehe men om ni inte ser den kan ni ju alltid uppdatera :)

Idag när jag och Lina vaknade så åt vi sn åkte vi till mamma och släppte ut katterna för mamma är inte hemma (y) Senare så åkte Lina hem och jag åkte till Farmor & Farfar och åt, vid typ halv 5 mötte jag Lina vis tågstationen så åkte vi in till mora där ifrån :) 

När vi kom dit solade vi sen så träffade vi Emma, Viktoria & Jonna :) Sen åkte vi hem till Lina och kollade på solsidan och hon åt eftersom jag redan hade ätit, sen åkte jag hem och kollade på tv.

Efter ett tag gick jag ut och språkade med mina vänner Emil & Martin sen gick jag upp igen oc nu sitter jag vid datorn :))) 

Villlllle bara berätta att jag beställde kläder i Fredags komer kanske i morgon!!!! :D


Den häraa, fast en vit :) modellen som hade den vita var jätte ful.. :p


Den tröjan också! (y)


Sen kan jag ju passa på att berättta att jag vill a dom här skorna också :')



Sååå otroligt snyggggggga (L)

Jajajaja puss på er :)

Helg!

Heeeeej, har inte haft tid eller ork att skiva på ett tag nu.. :/
Menmen aja i går hade jag och Lina det mysigt och kollade på film och efter ett tag kom Emil och Martin och gjorde oss sällskap :) Snälllt utav dom.

Dom åkte vid halv 1 typ kanske vid 1 aja, då kollade jag och Lina på "Ligg med mig" eller a kolla och kolla Lina sov och jag höll på att somna hela tiden.. ganska jobbigt så vi gick och la oss :)

Idag när vi vaknade var klockan runt 11, vi gick upp åt frukost och la oss i soffan och stannade där tills klockan var 3.. vi kollade på barnpogram och saw :pP

Vi gick till konsum och köpte festisar som smakade anal skit äckliga.. HAHA
Efter de kom vi på att vi skulle ut och springa, så vi åkte upp till Mamma som bor på Born för vi ville inte springa nere på orsa hehe..Vi sprang undefär en timme! kännde oss ganska duktiga efteråt ;)

Faaast de vände snabbt.. vi kom hem till pappa för att äta så vi åt och efter det åt vi chips och pannacotta också hehe... Mindre bra kanske?!?

Jjaja vi har nyss kollat klart på en film som hette 50.50 eller 50/50 eller nå kommer inte ihåg, men den var väl ganska bra :)

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för kul, kanske kolla på en film eller sova :DDDD

Pannacotta! :D



Sommar!!!
Älskar dej Lina (L)


Yäää

Heeeeeej, hann inte med nå bloggande igår :/ men nuså ;)
Aa igår var skolan ganska okej tror jag.. hade sovmorgon till 10 så det var bra! sen var de inga jobbiga lektioner.

Jajaja, idag så var dagen väll okej.. fast jobbig :p Precis färgat håret & nu ska jag sätta igång att plugga igen.. tröök men har mattte prov i morgon såå :(



Fan ska de vara så svårt för.. osäker & tvekar


Godnattttt ;)

Godnatt alla, nu går jag och lägger mig :D
va föressten i Mora idag och köpte hårfärg så jag slippar ha mössa varje jävla dag (y)) 

aja pussspusss godnatt :)

måndag..

Heeeej :)
Idag har dagen väl vartit bra, skolan var chill & så, idrott ishallen sissta timmen (y)
Efter de så vart jag med Emil och Martin ett tag innan jag skulle in till mora med Lina&Maya men dom dissa mig.. :( så jag var med Emil och Martin ist till 5 då jag åkte hem  :)
Just nu ligger jag i sängen och ska gå och duscha nu, men de är så jobbigt att gå och duscha, fast när man väl är i duschen vill man inte sluta.. konstigt :)





Yäääääs!

Heeej, nu har jag gjort massa olika headers men ingen har blivit bra tycker jag :p men tur har jag madde som hjälp! men jag har inte den som madde tycker just nu hehe.. men ska byta snart :)
Min dag har vartit bra, börja med att jag gick upp och duscha och åt. Ett tag senare gick jag och Mormor ner till orsa och handlade och åt, sen gick vi hem.
Efter det har jag bara setat vid datan och legat i sängen och jäst :p


Nej då inget är fel på mig (a)


FUUUUL..

Bloggen ser ut som skit nu med nya header IGEN!?! aja ska fixa de stå ut så änge om nn läser just nu :)

hohohoho :)

Hej, förlåt för att jag inte bloggade iger men hann inte, Efter skolan åkte jag hem till Ullla för vi hade OnePiece partyy :d hihi kul men har ingen sladd till datan från telefon.. men aa har iaf fått bilderna från förra veckan som jag var med Ulla? ja förra veckan tror jag aja skit sammma. bilderna kommmmer Nuuu!















Orkar inte mer bilder nu :))
men bilderna är ju inte så seriösa haha.. 

Ja nu ska jga kolla på film tror jag 

//pussss :*


wooooop wooop!

Helllo, idag så var dagen rätt okej! :) orkar inte skriva om den när jag var i skolan iaf thiii..
Efter skolan iaf så gick jag och Elli hem iaf halva vägen sen kom Emil som typ räddaren i nöden fast han typ retades as länge men aa vi gick åka med efter ett tag ;) 

vid 6 så åkte vi in till mora för att sola så vi sola var typ lite på åhlens och sen köpte jag årfärg (a) 
ja kom hem vid 10 kanske.. jaja nu sitter jag med hårfärgen i ihii brun/röd :)

aja puss på er, kanska tråkigt inlägg menmen :*

Pluggggar!

Helllo, idag så hade jag ju sov morgon som sagt! fast ja eftersom jag inte hade nån telefon hade jag ingen väckar klocka.. så mamma väckte mig vid 7. aja jag gick upp och duschade iaf :D
I skolan hände väl inte så mycket specielllt elller..? nej kanska slö dag. Fast jo en väldigt pinsam grej hände ju och de va väl att jag & Elli satt på NO och jobbade så sträckte jag på mej eller nå uta mig bakot i alla fall och då trar Elli upp min tröja oc så klart ser shigeru de så han säger att vi får gå ut och massa.. pinsamt för jag hade typ en slapp t-shirt och inget under.. asså linne eller nå sånt, bh hade ja ju xd
Nu sittter jag i min underbara säng med 4 skööööna kudar och pluggggar so.. duktig jaa ;)




// pusstilda.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut



Min första gång jag såg dig
det var då jag insåg att
det var dig jag hade saknat


Sovmorgon! (y)

Tjooohooo slänger in ett en inlägg nu innnan skolan, har ju sov morgon idag tilll 10. Nu ska jag gå och fixa mig sen vet jag inte gå till skolan...? aja vi får se :)

Hade lite tråkigt nu så gjorde nå bilder hihhihi :p




// TILDA OLLLLLLARS!

hjhfkwj

Heeeeej, idag orkar jag inte göra ett långt inlägg men dagen började väl med att jag försov mig till kvart i 8... men han till skolan precis (y) Första lektionen var svenska, det var väl okej för jag skrev ändå bara på mitt tal och poppamusik. Dagen gick väl hade massa lektioner, vid lunchen så satt jag, Lina, Madde, Bella, Maya & Elli och åt och de brukar sluta med mat överalllt men den här gången så hade jag och Elli typ vatten krig... HAHA jaa sen har jag väl inte gjort nå mer idag. När jag kom hem så pluggade jag och så nu väntar jag på mamma så hon kan hjälpa mig för jag fattar inte nå mer nu :)

Sen kan jag berätta också att min telefon är trasig IGEN... :o 

// PSSTILDA.

paus!

Nu har jag tagit en litenliten paus från pluggandet! :)






Nu tillbaks till helvete... HAHA puss.

'

PLUGGAR RöVEN AV MIG!


Idag är det måndag :)

Hejhej allihopa! idag såå har jag aft en skojjjjsig dag :') började med att Maya kom men scones som hon hade bakat dagen innan klockan 7 på morgonen! gullrupa där. Aja vi vandrade till skolan 10 i typ :)
Första lektionen var IUP som var ganska kul tycker jag för Ellli hade väldigt tur idag med en sak iaf hihi, ja sen flöt väl dagen på ganska bra.
Klockan 1 skulle vi vara ishallen för vi skulle ha idrott där, vi åkte upp dit ja sen åkte vi väl skridskor haha :)
Efter det så gick vi hem till Elli och åt "ovanligt" jaja på vägen hem till Ellli så var det jätte halt så Elii halkade och det såg jättte kul ut men hon fick faktiskt ont i armen så de är inget att skratta åt!'
Vid fyra var det bara för mig att vandra upp till ishallen igen för jag hade träning, gick väl bra då och då fast när man skulle visa dom andra så faila jag hela tiden ramla och hade mig haha pinsamt de.. menmen
Efter träningen gick jag hem till Ellli igen för jag så klart ade glömt böckerna i skolan men som tur var hade Elli dom hemma så jag gick dit! vid 8 så hade Elli träning så jag åkte med ner till sportallen sen så skulle jag gå därifrån men jag har ju en jättttte gullig kompis som sjutsade hem mig :') Tack Emil!!!!
Ja sen duschade jag och nu här :D
Bild på dagen med Ulllllla men aa kommer flera sen nån annan dag när jag har alla puss!



Ja jag vet att den är otroligt fin...

Suuuuper söndag!

Heeej :) Idag så ar jag vart mer Ullabullllllla! vi pratade massa skit hade masssor med kul oc vi tog massa fjolliga oseriösa kort, tror inte vi fixk ett ända normalt hihi, jaja det var superduper skojj att leka med min fjant igen fast när jag färga håret på henne så när jag skulle fixa en sak efter så hade jag inte hanskar så ja jag är helt svart under naglarna så det er ut som dom är smutsiga.. :( inte kul. 

Blir ett kort inlägg idag för jag har inte lust med att sitta här och blogga nu.. :(



Blir verkeligen sugen på att färga håret brunt igen.... Har vart blond så änga nu juuu :o

Löööördag!

Hejhej, idag har min dag iaf vart ganska kul för att ha vart med mamma & pappa i mora, så var de helt okej! vi hämtade pappa på tåget sen va vi i mora träffade Bella och Maria så dom prata med Maria ganska länge och jag med Bellllla! :) Sen gick vi till den indiska resurangen i Mora och åt, det var faktiskt inte det godaste menmen helt okej var det ändå.

Idag skulle det också vart 4 månader mellan mej och Marcus, men så är det ju inte.. men vill passa på att säga att han är en helt underbar människa! Världens finaste pojke, hoppas du får det bästa, jag älskar dej

Juste nu sitter jag hemma forever alone på en Lördag, skit kul är det ska ni veta! nej det är bajs tråkigt.. Men jag hittade inte på annat så jag har satt upp ramar och lite gos på väggen bytt säng kläder och tänker fortsätta vara duktig och städa! sen blir det en låååång vaaaaram dusch och efter det pocahontas 2 :D




Alla ramar kanske inte syns men det är bler sen vet jag att det inte är nå kort i dom meeen det ska jag beställa nu innan jag sädar!

// pusstilda.










Fredag den 13onde

Heej allla kära små barn! nej skojja bara Hej på er :) har faktiskt inte haft så mycket otur idag!! (y'
idag har jag iaf vart i skolan som vanligt, där hände det väl inget speciellt tror jag..? nej gick till skolan som vanligt. Efter skolan så åkte jag och Emil hem till han så han år makaroner sen så åkt vi runt lite han hjälpte Matte med epan också sen så åkte vi till mora och hämta rikard för han skulle till orsa oc hämta nå delar från en bil elr nått. När vi är där vi ska göra de så är de as mycket sö så vart kall om mina fotar:/ blev ju inte precis bättre av att nån viss person vid namn Emil putta ner mig i snön ;)
aja vart inte så långt inlägg men japp nu ska jag kolla på pocahontas :')


bjussar på en bild också!


//puss.

BEEEESLUUUT ÅNGEST!

Vet inte om jag ska färga håret

mörkbrunt eller 

ha kvar de som de är!!!

bilder på mörkbrunt kommer sen

när jag hittar någon,

orkar inte leta!

kommentera va ni tycker.

TACK!



12 januari

Heeeej, idag så har dagen varit ganska bra fast i morse va jag jätte jätte jätte trött så jag gick inte upp oc fick stressa som vanligt! men nu tar vi det från början. Jag hade alarm på 6 men gick inte upp fören kvart över 8 typ, jag gick och åt frukost och hade telefonen på rummet. När jag kommer tillbaks så har Martin smsat och sagt han han går så jag fick ju panik och börja klä på mig och klä av mig och byta kläder och hålla på!!! jobbigt.. menmen ja Martin tyckte väl jag var ganska seg med de gör väl inge dåå (a) huvud saken var väll att vi kom till skolan i tid :)

När vi kom till skolan hade jag fortfarande ingen nyckel så jag väntade tills Elli kom så gick vi och köpte nyckel till henne så hon kunnde ha sina saker där åå så jag också :')

Första lektionen var Engelska på den gjorde vi nå verb eller inperfekt eller va de nu va, skit samma fattade ingenting iaf :( men aa fick iaf läxa på halva boken tills nästa Torsdag som jag kom på nu att jag glömde i skolan.. jag som tänkte plugga lite i kväll meeen de vart de inge me de dåå.. 

Skolan var tråkig som vanligt, vi skulle ha Idrott efter engelskan men då är Tobbe sjuk så vi skulle gå till statoil. Det var faktiskt kul för jag och Elli kom på att man skulle tänka på en person sen bara svara ja och nej på de denandra frågar aa kul va det iaf. HAHA på vägen hem så åkte det förbi en bil då jag säger, Elli Elli såg du de va as snygga killar där!! den parkerade lite framför oss så vi skynda oss så vi skulle se då när vi typ är utan för så säger vi shiiit typ som om dom var snygga men när ena går ur bilen så är de en bil med massa utväckligs störda xd lite smått pinsamt dåå :$

Efter skolan så väntade jag & Martin på att Emil skulle komma till orsa så vi kunnde åka hem till han, när vi kom till Emil så meka dom bytte nå sak vet inte nå vad de var men aa. När dom var klara så åkte vi ner på orsa en sväng dom la pizza på motorn så den skulle bli varm... HAHA 

Nu sitter jag hemma och tänker duscha och kolla på film eller sova för jag är jättttte trött! :)

//PUSSHEJ

Saknar verkligen dehär!








Första skoldagen!

Heeeej, idag var skol dagen jättttttttttejätttttttejätttttttte jobbig... Fast jag somna faktiskt ganska tidigt igår men aa ;) I morse hade jag alarm på 6 men jag örde det inte så mamma väckte mig vid 7, hade ganska bråttom så eftersom Martin skulle gå halv 8 från sig så jag stressa as mycket men nej då när jag har stressat som en idiot så säger han att han sitter på bussen... så jag kunnde ju ta de lungt ett tag men då ringde jag Maya för hon ville möta mig så on börja gå hit. Men då smsar Lina och frågar om dom ska hämta mig så de va ju bara att säga att Maya skulle gå till skolan direkt, så Lina kom och hämtade mig typ 5 över 8 eller något :)

När jag kom till skolan kom jag ju på att jag glömt mina skåpnycklar... -.-
då la jag sakerna i Linas skåp eller a hade ju bara jackan men aa, sen kommer Elli och frågar om hon kan lägga sakerna i mitt skåp så då la Elli också sina saker där :)
Ja hände väl inte så mycket  bara att vi ska No prov 3/2 och matte prov på Fredag men aa ligger redan efter med 2 i matten så jag lär väl plugga lite kanske..?

Efter skolan åkte jag hem till Lina, vi kollade på andra avenyn och åt lite sen drog vi på träningen som gick jätttte dåligt.. kännde mig lite som bambi på hal is ;) aa nu har jag kommit hem tänkte plugga lite och äta!
// TILDA.

finfin rubrik!

Hej igen! Dagen har jag tillbringat med Elli som jag sa i förra inläggaet jag gjorde. Vi kollade på film och hade de skojjsigt ;) ledsen för jag gör inlägget så sent men jag har inte orkat starta datorn. Jaja idag är de ju sissta dagen på lovet så får väl passa på att njuda dom sissta timmarna i frihet! Nu ska jag verkligen jobba på lektionerna och sköta skolan så jag får lite bättre betyg och klarar matten! 
Kommer bli sjukt jobbigt i morgon iaf att gå upp så tidigt eftersom jag inte vänt dygnet :s aja får väll klara mig. Btw nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon puss hejjj :*

//tilda.

10 januari

Helllllu, idag ska jag leka med bästavännen Elli ska bli massa med skojj & bus! ;) senare kanske jag ska följa med henne, Bella & Madde på hockey, men är inte säkert än. nu ska jag väl gå upp å klä på mig & fixa mig lite så jag inte ser ut som ett troll. Bloggar mer sen, pusss

Filmdag!

Hejhej på eeer, idag har jag och Lina kollat på film hela dagen tills 4 eller 5 vet inte äns va klockan va 6 kanske till å med. Då åkte jag iaf hem och städa garderoben och städa lite, som ni kanske har märkt så har jag en ny header men om ni inte ser den så uppdatera sidan så bli det bra!
Nu ska jag kolla på film och somna till tror jag :)


Otroligt söta bilder får ni på mig & Lina också!






//TILDA♥


uppdatera!

om ni inte ser den nya headern så uppdatera!! :D

bloggen ser ut som skit!

ska försöka fixa till bloggen snart när jag orkar men ni får stå ut med de som är nu..



Soffhäng!

HEEEEEEJ, förlåt att jag inte bloggat fast jag skulle försöka. Men jag har sovit hos Lina ända sen Torsdag oc ska göra det idag också efter som mamma kommer hem sent. ja har väl inte så mycket att skriva men nu sitter jag och Lina i varsinn soffa och kollar på tv och sitter vid våra mini datorer! :D Blir att lägga upp lite bilder sen kanske ? :)
// puss tilda.

Nya shemat


Älska onsdagen!



lite litet då menmen vi börjar halv 12 :)

Läger!

hejhej, förlåt attjag inte bloggat på jätte länge.. har inte orkat haft mycket att göra och inte suttit nå vid datan ;) menmen nu bloggar jag lite innan jag ska kolla på film. Ja på nyår var jag med Lina hemma hos Linas mammas kompisar, hemma hos dom var Marcus också så vi var väl med han :)
Igår började lägret, de började med off ice men jag och Lina hade inga grejer så vi var inte med men vi var med på isen båda passen :) Idag var vi med på off icen också, nu har jag ont överallt för har as mycket träningsvärk.. aja ska försöka skärpa mig med bloggandet ;)
Bilder från nyår kommer sen! ;) 

//pusstilda.

RSS 2.0