söndagar..

Hääääj, nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, kul kväll igår i alla fall ;) kul att få träffa emil igen! men idag så vet jag ite vad jag ska göra, de ända jag vet är att jag måste städa! mitt rum är kaos hehe ;) 
bloggar mer sen då :*


tråååkigt

ja här sitter jag hemma på lördan och inte gjort ett skit idag förutom att legat i soffan med chipspåsen.. fast klockan är ju bara 5 såå :) men ja har inte mycket att skriva om eftersom jag inte gjort nått idag, men ikväll ska jag nog vara med Emil. puss





vill ha sommar nu..

Ja nu har det vart snö i en dag och jag vill redan ha sommar, åhh tänk om det va varmt och skönt ute så man kan bada och bara gå i linne.. jaja nu sitter jag och väntar på mat hihih :*




LOV!

Ja äntligen lov, som jag har längtat! tänk att få sova hur länge man vill på dagarna och göra vad man vill och inte ha en tid att passa! ja så nu ligger jag i sängen och ska sova lite för jag är döö trött. och ikväll kommer nog elli så ska vi kolla på en film eller nått, ha det bra pusssss




hahaha dör

Haha hej, jaa nu ligger jag i sängen och ska väl snart sova. Ja som sagt så var jag och elli på gymmetoch jaa det va ju jag och elli så det blev ju kaos ;) haha ja vi skulle väl springa på dom jävla springbanden så börjar vi väl gå, så håller jag på att fixa med hörlurarna och då trycker ju elli på fullfart på min så jag flyger ju ab bandet hahaha ja de va nog de pinsamaste jag gjort på länge.. men ja de är jag och elli så vad ska man förvänta sig? ;) åhh hatar henne ganska mycket nu! men ja annars så gick de väl bra, men nu ska jag kolla lite på en film sen sova för det är sissta dagen i skolan i morgon, underbart!




TOOOOORSDAGAR...

Hej hallllå, idag va skolan såå jobbig så jag orkade inte.. men jag lever :) och nu har jag vart och köpt en ny jacka och beställt nys skor hihi :* så nu har jag precis ätit och ska väl snart till gymmet, bara för jag är såå cool ;)  Ja och som alla redan vet snöar det ju.. jobbiiiigt! 
kanske släner in ett inlägg ikväll också pusss :*

trött engelska...


Sängen som väntar nu

Heeeeej bloggen :) nu har jag kommit hem från säs, det var väl kul där då :) och daniel va med och hade med sig två hund valpar somvar jättte sööötaa! åå gosiga såå nu vill jag ha en liten hund!!!
men ja sovmorgon i morgon dåå, skööönt! och nu blir de sova i min underbara säääng puss!


juuuste, glömde att säga att cp som maya är så tar hon och brer mackan med flytande smör för de vanliga tog slut.. HAHAH


ÅÅ nu ska jag drömma om min gooooda frukost goooodnatt :*

Måste hela jävla natten gå

hej jag suger på att blogga jag vet.. men de ska vi ändra påå :) men har vart så jävla mycket som hänt nu dom senaste dagarna men vill inte ta upp något på bloggen men har inte kännt lust till att blogga bara. 
Men ja idag är det de tisdag och jag va sååå jävla trött i morse så ville inte alls gå upp till skolan.. men elli ringde efter ett tag och sa att vi skulle gö nå viktigt på bilden så jag pallra mig upp och gick till skolan :) sen efter skolan gick jag och maya hem hit och åt lite och snart ska vi till säs för farfar fyller 69 år idag, Grattis till han! uppdaterar säkert ikväll om det inte blir jätte sent :) puss



Falun

Heeeeejsaaaan, idag har jag vart i falun med mammi och morfar, det var rooooligt :) fast jag hade inte så mycket pengar med mig meeen som tur va har man ju en sån snäll morfar som ger än 1000 kr (y) såå då hade jag lite mer pengar jaa ;) så jag fick med mig en väska, 2 tröjor, trosor, en jacka och en mössa och de nööjer jag mig med för ett tag, så idag har det vart en braaa dag! men den är inte slut än hihiihuhihu.

Men nu är jag i alla fall hemma och väntar på lite mat, gooooet pusss 

Ja och elli blev person som jag tjocka i mig godis med i går och myyyyyste med :* och jaa jätte söta bilder, men de bjuder jag påååå!

den efterlängtade helgen är hääär!

åå äntligen hemmma! nu är det helg och jag gillare ;) åå är sugen på att bara feta mig som fan kolla på en bra film och myyyyyysa, men synd bara att jag är ensam.. äh får se om jag raggar upp nån som vill mysa me mig då :) och i morgon åker jag till falun med mammi.


åå så fula vi är hashen :**

SO...

Sitter i skolan och har so som är skit lång idag.. -.- 2 timmar lång jävla so, och jag har gjort klart det jag skulle göra om landet så nu sitter jag och klipper ut bilder i tidningar och ska skriva massa om bilden, kul liv ;) men efter det här är det bara svenska kvar såå efter det är det heeeelg wöööööw! nej nu ska jag jobba vidare pusshej.


att man inte kan bete sig.

åå vad jag hatar folk som inte kan bete sig! blir så jävla arg på männsikor som bara ska ljuga och hålla på.. nej fyfan godnatt på er.



seg torsdag.

Heej mina vänner! idag är den segaste dagen på hela veckan... väntar på fredage, lång skoldag och bara allmänt tråkig. Meen klarade mig igenom skoldagen ganska bra idag med woooopwoooop!
så efter skolan åkte jag och maya hem till mig, så kom martin och bärgan förbi och åt lite, gullungar :* sen har jag vart iväg och köpt glass och legat och tjockat mig med den. Sen har det inte hänt speciellt mycket mer förutom att jag pluggat lite grann (y) 



 
 

GLAAAAAD :D

hejhej nu gör jag ett riktig inlägg dåååå ;) skolan idag gick väl bra det är inte en jätte jobbig dag på onsdagar men det har väl inte hänt specillt mycket där. Men efter skolan så gick jag maya och emilia hem till maya för jag vänade på mitt skal och de kom så nu har jag fått alla skal jag beställt hihih :* sen så kanske jag inte sagt att jag har ny telefon? eller jag pappas gamla samsung galaxy s2 så de är braa! och idag så funka mitt simkort så nu kan jag smsa och ringa wiiii är såå glad över dee! :DD

Nu blir de städa sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, men det visar väl sig :)


HAHAHAH KOLLA MINA FÖTTER I SPEGELN?!?! SNYGGGT ;)

säng mys med bästa


cp du är!

Idag var de en vanlig tråkig dag i skolan, seg soom fan va den idag också.. :( men de gick väl bra ändå! efter skolan åkte jag martin och bärgan hem till mig och skulle äta men det fanns inge gott så vi gjorde inte mycket, sen drog dom så jag var med maya :) de är väl det jag gjort idag typ.


sjuk du är cp legist <3

SKOLA NUUU




HELG

Helllu, förlåt att jag inte har bloggat nått i helgen men jag har inte haft tid eller kunnat! men i fredags så var jag på hockey med nårgra kompisar, sen så i lördags var jag i mora sen på kvällen var jag med martin bärgan och pelle. Och idag så haar jag och elli cyklat till mora i regnet och åt pizza sen åkte vi hem igen hehe kul liv ;) och i morgon är de skola igen... trååkigt men man måste ju, jaja godnatt alla söööta :*



åhh så söta vänner! älskaälskaälskaaaaa

 
 

Det finns inget att försvara

hejhejhej, idag var de inte en kul dag i skolan.. det var kaos med allt och känns som det bara blir värre och värre som om de aldrig blir ett slut på det, men man får väl alltid hoppas! Det var väl det som hände i skolan idag typ :)
Men ja sen efter skolan var jag in på banken och registrera mitt kort så nu har jag pengar igen!! sen gick jag och maya hem till pappa och åt, hah ovanligt ;) sen har det inte hänt så mycket mer. Bara att jag fortfarande inte har ett simkort som funkar, så jag måste beställa nytt igen så ja jag kan inte ha så mycket kontakt.. DÖ!



Sen idag är de ingen vanlig dag heller för bubbbbbin fyller 17 idag!! grattis grattis gratttis <3 har ingen bra bild på hnm :( men för dom som inte fatta så är det emil ;)




aldrig de här igen.

Hejsaaan, idag hade vi sovmorgon, skööönt! och onsdagar är en gansa bra dag tycker jag. Hände inte så mycket intessant i skolan idag var väl som vanlgt. Men efter skolan så gick jag och maya till elit så dom fick klippa mayas kort till iphone kort så sen gick vi hem till pappa och åt :) Sen så fick jag mitt nya sim kort som jag beställt, men när jag satt i det så funka det inte.. jag kunnde inte ringa eller smsa så jag bytte tillbaks till mitt gamla men tro på fan de inte eller funka.. jävla bajs blir så less.. men ja ingen kommer ju få tag i mig nu men ja haha ;)

nu ska jag sova i alla fall så jag orkar skolan i morgon. gooodnattt :*




ville bara säga de



Man önskade ju att allt var så här bra nu också.. men nej 
Kommer ihåg sissta gången du sa att du älskade mig, men de kommer du aldrig säga till mig igen så vafan håller jag på med? varför grinar jag över killen som bara skiter i mig? nej nu ska jag fan sluta grina över dig för du är fan inte värld de när du inte äns kan träffa mig irl och förklara allt för mig.. på telefon allvarligt!

Sen vill jag bara säga till en viss person och jag tror hon vet vem de är, att nu är du patetisk som försöker med de här.. 

och en till sak, att jag älskar mina vänner som är heeelt jävla underbara!





 

vår saga är slut nu.

Idaaag gick skolan ganska bra, fast jag inte ville gå upp i morse och tänka på att de va skola. Kom lite försent till bilden men sen gick resten av dagen bra :)
Efter skolan så skulle jag oc maya till banken, men de va inte öppet så vi åkte hem till pappa och tog en macka och kollade på film. Sen åkte hon till mora och jag åte hem till mamma ett tag efter :)
Så nu ligger jag här och bara tar de lungt och försöker förstå mig på dig, men jag kommer inte fram till nått.


Idrott yeeeehhhy, älskar dig bästavän!

hur söta?

Bara för du är bäst bärgis så måste du få vara med på bloggen! eller hur och nu hoppas jag du läser de här för jag märker om du gjort de vet du? BÄSTBÄSTBÄST


 

att förlora två man älskar.

Hej mina fina! Nu är jag hos mamma och har internet, så nu ska jag blogga! 
okej min dag idag har varit ganska bra faktiskt, två och en halv lektion och sen slutade jag vid 12 för vi inte hade nån musik, de gillas! sen har jag inte gjort mycket mer idag kollat på film och lite så :)

Okej ska vi ta lite saker som hänt på senaste tiden då? ja vi har fått en ny matte lärare som är hel kass, han kan inte äns hjälpa mig i matten och då är de illa eftersom jag inte är den bästa på matte. 
Ja sen har vi ju allt om kring mig som bara känns bajs just nu och en månad tillbaks, men de lär väl antagligen bli så ett tag till. :/ 

Men nu såååå ska jag inte vara sånn! Just nu ligger jag i sängen och funderar på livet och lyssnar på världens bästa låt! rotlös med stiftelsen, MUMS! och är ganska glad att ha internet!
godnatt :*



saknar dig alldeles för mycket.

JAG FÅR INTE INTERNET FÖRS OM EN VECKA TILL!?!? kommer typ dö men jag ska nog åka hem till mamma så jag klarar mig! men åh hatar jävla telia skit baaajs!
men jaja så jag kommer nog inte kunna blogga nå mycket i helgen tror jag  men ska väl försöka, men vet inte vad jag ska göra i helgen men de visar väl sig :)
 

hääääääj

Nu har vi flyttat i alla fall men har fortfarande inte internet, får de i morgon hoppas jag!! 
men i går så var vi på st mickael för att kolla på olika linjer för gymnasium, och de var skit pinsamt.. men överlevde i alla fall ;) sen gjorde jag inte så mycket mer, va med maya och lite såå.
Men nu ska jag fortsätta kolla på film i skooolan :*